LG G3 VS NOTE 3 arasında kaldım

bloody76

Hectopat
Arkadaşlar telefon almak istiyorum. Ama bunu genel olarak e-kitap okumak için alacağım. Sizce hangisini almalıyım ? Note'un kaleminide pek kullanmayacağım. Ağırlıklı olarak e kitap okumak, internet sörf ve dizi seyretmek amacım olacak. Sizce hangisini almalıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Batarya süresi ve fonksiyonel özellikler bakımından önerim, Note 3 + full alüminyum kasa.

samsung-galaxy-note-3-black.jpg maxresdefault.jpg

Bu da benim telefondan bir kesit. Soyulma çizilme derdi yok. Ceviz kırabilir, çivi çakabilirsin.

2Es2Uan.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Elbette memnunum , bende e kitap hastasıyım, ve film izlemeyi seviyorum. 1-bucuk gün dolu dolu kullanım ömrü sunuyor. Ayrıca home tuşu ekranın içinde olmadığından ekranı küçültmüyor. Kitap okurken sağ tarafta 1 cmlik beyaz bir çizgi olmasını istemezsin sanırım. Ocak ayında da lolipop güncellemesi note 3 e gelecek.

ASUS Zenfone 6 al. Hemde 6 inç daha iyi.
Asus'un tasarımı çok çirkin ekran çözünürlüğü vs her iki telefondanda düşük.

Elbette memnunum , bende e kitap hastasıyım, ve film izlemeyi seviyorum. 1-bucuk gün dolu dolu kullanım ömrü sunuyor. Ayrıca home tuşu ekranın içinde olmadığından ekranı küçültmüyor. Kitap okurken sağ tarafta 1 cmlik beyaz bir çizgi olmasını istemezsin sanırım. Ocak ayında da lolipop güncellemesi note 3 e gelecek.
Peki kamera performansı nasıl?

Pek kamerasını kullanmıyorum ama s4 ve iphone 5s kullanan arkadaşlarım çok beğenmişlerdi. Çok tatmin edici gerçekten. G3 kadar iyi olup olmadığını bilmiyorum g3 kullanmadım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı