LG G3 vs XPERİAZ2 vs NOTE3 vs HTC ONE(m7)

Hangisi?

• Oy verenlerin toplamı
    12

Kerem Ozan AY

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İSTANBUL
Daha fazla  
Meslek
Tıp Öğrencisi
Bütçemi açıklamak istemiyorum sadece bu telefonlar ve bu telefonların bütçelerine yakın telefon öneriniz varsa bunlar arasında kararsız kaldım.
Doğrusu geçen sene LG G2 aldım başınızı çok ağrıtmıştım bu forumda. Yeniden telefon değişikliğine gitmek istiyorum ve bu telefonlar arasında kaldım yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkürler.
LG G2 aldığım için aslında artık LG almak istemiyorum şuana kadar 3 tane LG telefonum oldu.

Note3 kalem büyük ekran ilgimi çok çekmişti ancak şekli ve özellikleri ile xperia z2 daha çok dikkatimi çekmeye başladı.

Elindeki cihazı satıp Z2 M7 ve Note 3 alman çok gereksiz olur. Note 3'ün ekran büyüklüğü haricinde G2'den iyi bir yanı yok. Benim tavsiyem G3 veya Xperia Z3. Bunlardan birini alamıyorsanız başka cihaz almanın hiçbir anlamı yok.

Sen ne amaçlı kullanacaksın onu yaz daha güzel yardımcı olalım. Not 3 çok kitleye hitap eden telefon büyük olması sorun değilse alınır. Xperia z2 sağlam bir yapıya sahip, lg g3 programlarla biraz daha öne çıkıyor 2 telefonda ıps panel ama işlemciler snapdragon 801 ab sony 2.3 ghz /801 ac yi de lg g3 2.5 ghz olarak kullanıyor. Bu tellefonların arasında htc m7 fazla düşünme biraz eski kalıyor ama kötü telefon değil.

Ben telefonu satmiyorum babama verecegim yeni telefon olarak da z2 kararini verdim görüsleriniz icin tesekkurler lg bi zamandan sonra sıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…