Teşekkür ediyorum bende daha önce LG kullandım 4 yıl sorunsuz bi şekilde samsungta kullanıyorum 2 yıldır ve gerçekten servisi berbat. Büyük ihtimal g4 olcak benimdeG4 kamerası çok güzel. S6 var arkadaşta almadan önce onun telefonla foto çekilirdik. Bu telefonu aldım benim telefonla çekiliyoruz. Canlı ve doğal fotoğraf çekiyor. 20 gün oldu sorun yok. Yengemde beğendi kendisinede aldı. Samsung kullanıyordu LG geçiş yaptı. 3 senedir LG toparladı kendini zaten Samsung satışlarıda geçen yıla göre düşük. Önceden Samsung iyidi şimdi adam akıllı telefonlar çıkınca hem kaliteli hem uygun olunca düşüş yaşadı.
Şimdiden hayırlı olsun. İyi tercih yaptınız.Teşekkür ediyorum bende daha önce LG kullandım 4 yıl sorunsuz bi şekilde samsungta kullanıyorum 2 yıldır ve gerçekten servisi berbat. Büyük ihtimal g4 olcak benimde![]()
İnşallah doğru bir tercih olmuşturŞimdiden hayırlı olsun. İyi tercih yaptınız.
Peki G4 kaç yıl gider yani 1-2 yıl idare edebilecek bir telefon mu ?G4 kullanıyorum gayet güzel telefon alabilirsin
3 - 4 yıl. Performans dersen 2 yıl rahat götürür. LG G2 4 yıl idare etti. G4 aldım memnunum.Peki G4 kaç yıl gider yani 1-2 yıl idare edebilecek bir telefon mu ?
O zaman ben ay başında alacağım telefon G4 olacak 3 yıllık Lumia 520'den sonra 3. telefonum olacak bu .3 - 4 yıl. Performans dersen 2 yıl rahat götürür. LG G2 4 yıl idare etti. G4 aldım memnunum.
3-4 yıl rahat götürür merak etmePeki G4 kaç yıl gider yani 1-2 yıl idare edebilecek bir telefon mu ?
Telefonu daha önce hiç düşürdünüz mü ? Eğer düştüyse her hangi bir hasar aldı mı ? Şu anda Drop Testi İzliyorum ve telefon 2. atışta gitti .3-4 yıl rahat götürür merak etme
Telefonu daha önce hiç düşürdünüz mü ? Eğer düştüyse her hangi bir hasar aldı mı ? Şu anda Drop Testi İzliyorum ve telefon 2. atışta gitti .
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.