LG G4 alınmalı mı?

G4 kamerası çok güzel. S6 var arkadaşta almadan önce onun telefonla foto çekilirdik. Bu telefonu aldım benim telefonla çekiliyoruz. Canlı ve doğal fotoğraf çekiyor. 20 gün oldu sorun yok. Yengemde beğendi kendisinede aldı. Samsung kullanıyordu LG geçiş yaptı. 3 senedir LG toparladı kendini zaten Samsung satışlarıda geçen yıla göre düşük. Önceden Samsung iyidi şimdi adam akıllı telefonlar çıkınca hem kaliteli hem uygun olunca düşüş yaşadı.
Teşekkür ediyorum bende daha önce LG kullandım 4 yıl sorunsuz bi şekilde samsungta kullanıyorum 2 yıldır ve gerçekten servisi berbat. Büyük ihtimal g4 olcak benimde :)

3-4 yıl rahat götürür merak etme
Telefonu daha önce hiç düşürdünüz mü ? Eğer düştüyse her hangi bir hasar aldı mı ? Şu anda
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Drop Testi İzliyorum ve telefon 2. atışta gitti .

Telefonu daha önce hiç düşürdünüz mü ? Eğer düştüyse her hangi bir hasar aldı mı ? Şu anda
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Drop Testi İzliyorum ve telefon 2. atışta gitti .

Öyle bilerek ne düşüreksiniz. Kolay kolay düşse birşey olmaz. Verus kılıf al hiç birşey olmaz. Yüz üstü birşey olmaz fakat diklemesine düşerse sadece kenarı kırılır. Cam kırılmaz. Bu yüzden kılıf ya da kab kullanacaksınız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı