LG G4 Kullanıcı Görüşleri

alpayguzbey

Hectopat
Yer
Afyonkarahisar
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bugün LG G4 aldım. Açar açmaz güncelleme geldi. Eğer cihazı almaya niyetli olan ve aklında soru işaretleri olan varsa yardımcı olmak isterim. Benim amacım cihaz ile hava atmak değildir. Bende bu cihazı tereddütle aldım. Ve almak isteyenlere de yardımcı olmak isterim.

Daha hiç oyun oynama fırsatım olmadı uygulama yükledim durmadan. Ama kısa sürede deneyip bildireceğim.

Hayırlı olsun hocam resimlerini bekliyoruz. Bu arada telefon 5.5 inch bir ekrana sahip tek elle kullanılmaz gerçi ama yinede sorayım ben.
Sağolasın. Hava yağmurlu resim çekmedim daha ama çekince söz atacağım. Telefon büyük zaten tek elle mümkün değil. Zaten tek elle kullanmam önceki cihazları bile.

LG, Sony gibi yapıp küçük boyutlu telefonlarına özellikleri aynı tutsa bence küçük ekran seven telefon kullanıcıları için iyi bir fırsat yakalatmış olur. Çünkü çoğu kişi büyük ekranlı telefon sevmeye biliyor bu yüzden LG bu özellikleri ana telefona yakın tutsa mini modeli daha çok alınır. Örnek verecek olur isek:
LG G3= Qualcom Snapdragon 801
G3 Beat= Qualcom Snapdragon 400
Sony Xperia Z3= Qualcom Snapdragon 801
Sony Xperia Z3c= Qualcom Snapdragon 801

@TechnoMan46 Haklısın donanım düşüşü oluyor ama dediğiniz gibi yaparsa fiyat yüksek olur. Şuan da telefonların "mini"lerini alan kullancıların çoğu maddi yönden bakıyor. Sizin gibi donanım yönünden düşünen kullanıcılar az. Kullanıcıların çoğu maddi yönlü olduğu için üreticilerde mini telefonlarda donanım düşürmeyi tercih ediyor.

Güncelleme Google ile ilgiliymiş. Ben telefonu açar açmaz güncelleme var dedi yüklemeye başladı. Kurmak için izin isteyip kısa sürede kurdu. İyileştirme güncellemesi zaten boyutu çok yüksek değil.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı