LG G4 Kullanıcı Görüşleri

Adamlar kaliteli bir telefon üretmiyor kısacası bir s6 ile kıyasla özellikleri anlıycaksın LCD ekran nedir ya amoled ekran var iken daha bir cok sey 3G konusma bile yok.

Ve Asya hanım size gelecek olursak ben LG G4 aldım. Ekranın bozulma gördüm bir sefer bile hasar vermedim LCD yerine AMOLED kullanması lazım. LCD ekranlar cok hassas S6 ile G4 kıyaslayın görüceksiniz ne anlattigimi ısınmadan dolayı ekranı sarardı. Beyaz sayfada acınca belli oluyor ekranı en sıradan telefon neyini övecegim aldıgıma pişman oldum. LG'ye güvenmiştim ama pişman oldum LG'ye bir düşmanlıgım olsa almazdım aldım ve hata ettim bu telefonu alıyorsanız oyuna felan girmiceksiniz demektir. Girerseniz telefon ısınıyor LCD ekran sıkıntı görüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
@ali12344321 Önceki mesajınızda ki saçma cümleler bu mesajınızda da gidişatını koruyor. Öncelikle G4'te ülke sürümlerine göre değişmesiyle birlikte Gorilla Class 4 mevcut. Ekran konusuna girerek zaten en büyük hatayı yaptığınızı düşünüyorum şahsen, çünkü G4, Z5 ve S6 gibi rakipleri arasında en iyi ekrana sahip olan model, aynı şekilde yine belirttiğinizin aksine F1.8 lens ile en iyi kameraya sahip olan model de G4. Sıcaklıktan dolayı sararma olayını ise ilk defa sizden duyduğumdan pek bir gerçekliği de yok denilebilir. G4, SD 808 model işlemci kullandığından zaten fazla ısınmıyor. Bu telefonun herhangi bir oyun veya uygulama da en ufak bir kasma yaşatmadığını gerçekten kullandıysanız sizde biliyorsunuzdur fakat internet üzerinde de inceleyebilirsiniz. S6 ile G4'ü doğru düzgün kıyaslayacak olursak S6 adına avantaj olarak sayılabilecek parmak izi okuyucusu, metal kasa ve daha iyi performans örnek verilebilir. G4'ün ise çıkarılabilir bataryası, daha iyi kamerası ve tasarımı örnek verilebilir. İki telefonda genel anlamda birbirine denk telefonlar ve ikisi de hala daha alınabilecek modeller. Yalan yanlış iddialarla bir modeli kötülemek ise çocukca bir davranış, raporluyorum.

S6 ile G4 denk telefonlar mı? S6 çok daha üstün bir model. Tasarımı ve malzeme kalitesi de daha iyi. Hala nasıl oluyor da G4 tasarım olarak daha iyidir diyorsunuz anlamış değilim açıkçası. Kamera olarak birbirine yakın telefonlar G4 bir adım önde. G4 modelinin kamerası detay ve renk doğruluğu açısından biraz daha iyi, iki telefonun fotolarını ayırt etmek zor açıkçası. 1.8 lens sayesinde de gece çekimlerinde de biraz daha iyi. Batarya konusunda benzer telefonlar, S6 modelinin batarya miktarı düşük olmasına rağmen G4 modelinden daha iyi performans veriyor. Donanım ve performans olarak ise arada büyük bir fark var iki model arasında. Exynos 7420 ve Mali-T760 MP8 çok güçlü bir donanım.

S6 ile G4 denk telefonlar mı? S6 çok daha üstün bir model. Tasarımı ve malzeme kalitesi de daha iyi. Hala nasıl oluyor da G4 tasarım olarak daha iyidir diyorsunuz anlamış değilim açıkçası. Kamera olarak birbirine yakın telefonlar G4 bir adım önde. G4 modelinin kamerası detay ve renk doğruluğu açısından biraz daha iyi, iki telefonun fotolarını ayırt etmek zor açıkçası. 1.8 lens sayesinde de gece çekimlerinde de biraz daha iyi. Batarya konusunda benzer telefonlar, S6 modelinin batarya miktarı düşük olmasına rağmen G4 modelinden daha iyi performans veriyor. Donanım ve performans olarak ise arada büyük bir fark var iki model arasında. Exynos 7420 ve Mali-T760 MP8 çok güçlü bir donanım.
S6 modelinin performans anlamında daha iyi olduğunu zaten belirttim, denk kelimesinden kastım ise aynı segmentte olmaları. Tasarım olarak ise deri çoğunluklu kasanın birçok kişi tarafından sevildiği biliniyor. Aslına bakarsanız kamera olsun, ekran olsun, genel olarak benim söylediklerimi söylemişsiniz. Yazımın amacı @ali12344321 adlı kullanıcının yazdığı yalan yanlış bilgileri doğrulayıp, iki modelin de kendine göre oldukça iyi olduğunu ve alınabilirli olduğunu söylemekti fakat neden sizden bu şekilde bir dönüş aldığımı da ben anlamadım açıkcası.

Öncelikle Hayırlı Olsun İphone Kullanıcısı Olduğum Halde Gözüme Bir Diyer Giren Telefon LG G4 Olmuştu Eniştem Kullanıyor Gayet Güzel Olduğunu SÖylüyor Bende Beğeniyorum Ama Tabiki Bu Senin Kullanımına Bağlı Dostum Tekrardan Hayırlı Olsun.

LG'den menmun degilim ve aciklama getiriyorum. Asya ay seviyesizlik yapiyor. Yalan yanlis bilgiler diyerek. LG bir dusmanligim yok olsa almazdim LG G4 ama pismanim markayi kotulemek amacim degil. Asya ay biraz uslublu ol lutfen tesekkurler.

Bende G4 kullandım. Benim kullandığım cihazda sadece ghost screen vardı. Buda göze batacak birşey değil. Onun haricinde ne sararma ne başka birşey yoktu.
Ghost ve dahasi var isiniyor oyun vs ekranda sararma mevcut. Sararmayi gormen icin beyaz bir sayfa ac telefonun ekrani yani on kameranin asağı taraflari alt tarafi ve ust farkli gozukuyor. İyi dikkat etmen gerekli sararma mevcut. Telefonu yan cevir ekranda iyi gozlemleme yap. Hafif sariligi goreceksin iyi inceleyince daha da iyi anlayacaksin. Telefonu aldim 10 gun sonra bu hal telefonu kotulemek amacim degil. LG telefonlari anlamis degilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
3 ay kullandim g4 satip sony z5 aldim. Ekran kavisli oldugu icin ekran koruyucu dayanmiyor. Müzik dinlemek eziyet g4 de aşırı tiz ses veriyor. Ekran sararmasina dikkat etmedim. Telde müzik de dinlemiyorum ama tiz ses olmasi hayal kırıklığı yarattı. Foto cekmesi ve kullanması zevkliydi bunlar dışında

Telefonu aldigim gün ttnetten almıştım eve geldim telefonu açtım bi baktim telefon kendi kendine mesaj yaziyo ekran müdehalemi algilamiyor kendi kendine uygulamalari açıp kapatiyor... Ertesi gun aldigim yere götürdüm, servise yönlendirdi. Perpa daki lg servisine gittim arızaya şaşırdılar ama yenisini vermeleri 3 hafta sürdü prosedür öyle imiş... Bu şans biraz da tabii ama baya bi şevkimi kırdı. 3 ay kullandikta sonra satıp z5 sony aldım. 2. Telefonum lg g3 hiç bir şikayetim yok g4 ile arasinda pek de fark yok kullaniyorum. G3 ile g4 kullaniyordum şimdi g3 ile z5 kullanıyorum hala...

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı