LG G4 mü? HTC One m9 mu?

S810un ısı problemi belgelenmis bir problem. Telefon da metal kasa olduğu için ısıyı daha fazla iletecektir. Ama LG g4 te ısınır. Ekranından dolayı. Sıcaklık testlerine bakabilirsiniz internetten.

G4 ün ekranının ısınmayacağı bir hayal. Bir süre oyun oynadığınızda veya mobil veriden sörf yaptığınızda ekranı ısınır. M9dan daha fazla ısınır(hem 2Khem de daha buyuk). Ama M9 sırf kasa ve ses için alınmaz. Hem kamera hem performans acısından G4 ten daha kötüdür.(özellikle kamerası çok kötü)Her türlü G4 öneririm.(Note 4 te olabilir)

G4 ün ekranının ısınmayacağı bir hayal. Bir süre oyun oynadığınızda veya mobil veriden sörf yaptığınızda ekranı ısınır. M9dan daha fazla ısınır(hem 2Khem de daha buyuk). Ama M9 sırf kasa ve ses için alınmaz. Hem kamera hem performans acısından G4 ten daha kötüdür.(özellikle kamerası çok kötü)Her türlü G4 öneririm.(Note 4 te olabilir)

G4'de ısınacaktır tabi, M9 kadar ısınmayacaktır. G4 bence şuan en iyi cihaz. :) Testlerde düşük puan alsada tasarımı hoşuma gidiyor. Kamera olarakta en iyisi kendisi. Benim önerim G4'dür.

Isınmayan yüksek çözünürlüklü ekran istiyorsanız Note 4 bir numara. Kendim kullandım en ağır oyunları oynadım telefon kesinlikle ısınmıyor ısınsa bile ısıyı size kesinlikle iletmiyor. Zaten rakipleri arasında en az ısınan telefonlardan biri. LG G4'de ısınmaz ama kamera bölgesi oyun oynarken elimi yakacaktı G3'de neredeyse. G4'de nasıldır bilemem ama M9'dan daha az ısınıyor.

Bu iki telefon arasından G4 derim.Sıkıntı çekmessin.G4 sanırım 2.100 civarındaydı deri modeli.Ama bence o paraya Note 4 veya S6 al.

O paraya S6 zor ama Note 4 tavsiye ederim.Depolama sorunu da çekmezsin. Kamerası ve yeni nesil Amoled ile ekran deneyimi süper( yeni nesil Amoled ile ekranın güç sarfiyatı düşüyor, pil ömrü uzuyor)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı