LG G4 Mü Zenfone 2 Mi?

Biliyorum G4'ün kamerası çok iyi. Fakat bütçemi aşıyor babamda sıkıntı çıkartınca vazgeçtik G4 ten maalesef.

İphone 5s veya 6 alabilirsin. Yazılımı sayesinde android gibi kısa zamanda performans düşüşleri olmaz. İphone 7 ve 7s çıktıktan sonra bile çok rahat kullanılabilir bir telefondur. Vatan ve Teknosa gibi yerlerde hala çok pahalı bu yüzden sahibinden sitesinde yaşadığın şehre arama yaparsan sıfır veya garantili bulabilirsin. Hızlı olsan iyi olur. Yeni dönemde telefon fiyatları döviz yüzünden toplu artışa gidebilir. İyi sosyaller

Bence acelen yoksa biraz daha zorla babanı çünkü kamera önemli demişsin onun dışında zenfone 2 geride kalmaz ama kamera konusunda g4 çok iyi.

Gittigidiyor.com da 1650TL'ye G4 bulmuştum. İthalatçı firma garantili fakat garantilik bir durumu olacağını sanmıyorum. Fakat o aradaki farkı kapatamıyorum maalesef. :(

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı