Daha fazla
G4. 
Garanti firması Delta Servis olarak gösterilmiş. Gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.Lg G4 H815 4g 32 Gb Deri Kapakli Cep Telefonu GittiGidiyor'da 188955373
Arkadaşlar bu linkte G4 1400TL ve Garanti firması olarak Türkiye gösteriliyor. Garip geldi biraz gözüme sizce de öyle değil mi ?
Herhangi bir sıkıntı olur mu peki ?Garanti firması Delta Servis olarak gösterilmiş. Gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.
Özür diliyorum öncelikle, satışı gerçekleştiren kişi popüler bir satıcı değil, almayın. Diğer satıcılara yönelin.Herhangi bir sıkıntı olur mu peki ?
Ürünlerde satış yapılmış. Sıkıntı olmaz bence.Özür diliyorum öncelikle, satışı gerçekleştiren kişi popüler bir satıcı değil, almayın. Diğer satıcılara yönelin.
Hocam henüz satış gerçekleştirmemiş bile. Dün kurulan bir dükkandan alışveriş yapmak son derece mantıksız.Ürünlerde satış yapılmış. Sıkıntı olmaz bence.
Siparişi sabah vermiştik inşallah bir sorunla karşılaşmayız.Hocam henüz satış gerçekleştirmemiş bile. Dün kurulan bir dükkandan alışveriş yapmak son derece mantıksız.
Hocam şu işler biraz da şansa dayanıyor ne yazık ki. Orijinal ürün gönderirler fakat ürün hatalı mıdır veya daha önce kutusu açılmış/kullanılmış mıdır bilinmez. İlk üç gün ürünü iyice teyit edin, faturasının ve garanti belgesinin eksiksiz/sorunsuz olduğuna kanaat getirin. IMEI sorgulaması yapın ve Delta Servis'i arayarak ürünü tamamen doğrulayın. Ürünü hemen onaylamayın "Bana Özel" sayfasından. Üç gün içerisinde her türlü kurcalayın sorun yok ise ürününüzü onaylayın. Herhangi bir problem yaşamamanız ve güle güle kullanmanız dileğiyle.Siparişi sabah vermiştik inşallah bir sorunla karşılaşmayız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.