LG G4 ve NOTE 4 ve S6

15ferhat15

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar telefonu ithalatçı garantili olarak alıcam, fiyatları birbirine çok yakın sizce hangisi iyi bir seçim olur? Oyun oynarım fakat fazla değil genelde sosyal medya ve kamera önemli benim için LG G4 için baya sorunlu deniyor kafamı karıştırıyor bu da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Note 4 çıkalı uzun zaman oldu. Pek iyi bi seçim olmaz benim düşüncem. S6 da G4' sizi üzmeyecek cihazlar. G4'ün sorunlarının giderildiği seriler var her serisi sorunlu değil. İthalatcı firma garantili alacaksanız S6'yı tercih ederdim. Görülmüş kronik bir sorunu bulunmamakta.

İthalatçı alacağım için hangi sürüm gelir bilmiyorum sonra teknik servis vs uğraşmak istemiyorum açıkçası. G4 ve S6 nın bataryası Note 4 e göre geride ve büyük ekran beni cezbediyor diyebilirim biraz. @Bob Dolphin

G4 te ısınma sorunu var kafaya takmassan al derim çok iyi telefon şuan kullanıyorum 7 aylık oldu ön kamerada gayet hoş performansta muhteşem işte bi ısınması kötü bide bu havalarda daha çok ısınıyor s6 da hafıza kartı yüzünden vazgeçmiştim ben

G4 te ısınma sorunu var kafaya takmassan al derim çok iyi telefon şuan kullanıyorum 7 aylık oldu ön kamerada gayet hoş performansta muhteşem işte bi ısınması kötü bide bu havalarda daha çok ısınıyor s6 da hafıza kartı yüzünden vazgeçmiştim ben
İyikide vazgeçmişsin S6'dan arkadaşta var pişman hafıza dolu şarj sorunu yaşıyor. Bende G4 aldım ısınma kafasına göre oluyor. Havalarda sıcak hissedilmeye başladı. Şarj sorunu bende yok bazı arkadaşlarda varmış. Uzun ömürlü istiyorsanız G4 tabikide.

İyikide vazgeçmişsin S6'dan arkadaşta var pişman hafıza dolu şarj sorunu yaşıyor. Bende G4 aldım ısınma kafasına göre oluyor. Havalarda sıcak hissedilmeye başladı. Şarj sorunu bende yok bazı arkadaşlarda varmış. Uzun ömürlü istiyorsanız G4 tabikide.
Sarjda benimde sıkıntı yok ama dediğim gibi ısınması fazla gerçi bunu bilerek aldım ama alacak arkadaşları yinede uyarayım

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı