LG G5 Alınır Mı?

Teknoloji şans işidir. Bundan 20 sene önce de elektronik bir cihaz alsan bozuk çıkma ihtimali vardı.

Günümüzde bu oran daha da yüksek. Şans yerini biraz da kalitesizliğe ve sorumsuzluğa bıraktı.

LG'nin amiral gemisi telefonlarında da şansınız düşük. Kaldı ki sorunlu oldukları kabul edilmiş cihazlar. Çözümü var mı? Yok. LG telefonları geri toplatır mı? Hayır.

Tercih yine sizin tabii ki. Arızalandığında cihazımı yaptırabilirim ya da çöpe atarım diyorsanız alın. Ki bu süreçte servisten de çok bir şey beklemeyin.
Bana göre paranıza yazık.

Telefonda ghost screen gördün mü, oyunlar da ısınma ya da kasma var mı, android kaç kullanıyosun ve de parmak izi okuyucu hızlı mı?
Telefonda ghost screen yok, denedim çünkü, oyunlarda kasma falan herhangi bir sorun yok. Worlds Of Tanks ultra ayarlarda 60 FPS oynatıyor, ısınma var ama oda normal aşırı ısınma yok, android 7.0 V20d kullanıyorum, parmak izi okuyucu hızlı ama Huawei de falan daha hızlı sanırsam ama genel olarak hızlı.

LG bile telefonlarında ki sorunu kabul etmişken, sırf gidip satın aldınız diye anlamsızca savunmanız, acizlikten başka bir şey değil.
Lg sorunları kabul etmedi demedim, yada böyle sorunlar yok da demedim. Sadece bende sorun yok dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar g5 alınır mı hala?
Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Alınmaz. Çünkü kronik sorunları olan bir cihaz ve verdiğiniz para boşa gider 1 ay, 1 yıl gibi sürede. Ne zaman baş gösterir bilemem kronik sorunlar ama eninde sonunda sizi bulacaktır. Paranızı boşa harcamayın. Daha ideal cihazlar için Samsung, Huawei, Xiaomi markalı cihazlara bakın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı