LG G5 Alınır Mı?

G5 modeli de onlar kadar sorunlu bir telefondur, Anakart yanması, Ghost Screen sorunları bu modelde de var, LG adam gibi telefon üretmiyor. Casper bile telefonda kronik sorun bakımından LG firmasından daha iyi, gerçekten şaka gibi ya.

Arkadaşlar herkesin verdiği cevaplar için sağolun LG G5 dediğiniz kadar kötü değil aslında çok derin araştırmalar yaptım evet doğru kronik sorunları varmış ama varmış yani eskiden, telefonun ilk fabrika çıkışlarında bu sorunlar mevcutmuş ama yeni üretilenlerde bu sorunlar yok sorun olsa da LG türkiye telefonu ya değiştiriyor ya da bir üst modeli veriyor.
Telefonum ghost screeni olsa da benim için çok büyük bir sorun yaratmaz, yaratsa da Mavi ışık filtresi ile bu sorunu giderebilirim anakart sorunu dersek ben telefonu hepsiburada'dan sipariş edeceğim için oradaki yorumların hepsini okudum yani 122'ye yakın yorum okudum ve bir Allah'ın kulu bile sorun yaşamamış doğruluğunu bilmem ama.
Ve telefon şu an bilindik markalarda üst düzey amiral gemisi olarak sadece 2000 TL üst düzey performası ya da kamerası gerçekten çok başarılı. Şu an 2000 TL'ye alınabilicek üst düzey performaslı, sağlam kameralı, amiral gemisi ve bilindik markalı telefonlardan.

Son düzenleyen: Moderatör:
LG G5 kullanıyorum 1 yıla yaklaştı alalı, sorun yok canavar gibi sorularınız varsa sorabilirsiniz.

Arkadaşlar LG G5 alan kişiler var konuda birkaç kişinin G5'i var ve bu kişiler bir sorun yok diyorlar mesela:
LG G5 kullanıyorum 1 yıla yaklaştı alalı, sorun yok canavar gibi sorularınız varsa sorabilirsiniz.
Bu kişinin LG G5'i varmış ve sorun yaşamıyormuş.
Ve ben LG'yi desteklemiyorum sorunu nitekim kağıtta olsa da telefonu kullananlar bu sorunları yaşamıyorlar, tabii ki sorun yaşayanlar da olur ama bu sorunların hepsi sadece g5 değil çoğu telefonda var mesela s7'de de bu bootloop göründü arkadaşlar her telefon kusursuz değildir, biri sağlam değildir birinin arayüzü kötüdür, ekran kartı kötüdür yani hatasız kul olmadığı gibi hatasız telefon da olmaz.

Telefonda ghost screen gördün mü, oyunlar da ısınma ya da kasma var mı, android kaç kullanıyosun ve de parmak izi okuyucu hızlı mı?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı