LG G5 mi ? Yoksa Sony Z5 mi?

AkilGundoGaN Z5 te o sorunların ortadan kalktığını sanıyordum incelemelerde vs. başarılı bir soğutma sistemi var diyorlardı ama.Siz kendiniz deneyimlediniz mi ?

Evet özellikleri çok iyi biliyorum tam bir fiyat performans ürünü ama ara yüzünün sıkıcı olmaması gerekiyor uzun süre kullanacağım için arayüzden sıkılmak istemiyorum sony i bizzat kullanmış biri olarak arayüzü çok hoş ve sıkıcı değil.

Aslında düşündümde 64 gb ve 1300 lira ayrıca işlemcisi vs. oldukça iyi sanırım Mi5S alacağım.Bu arada merak ettim siz ne kullanıyorsunuz.

Aslında düşündümde 64 gb ve 1300 lira ayrıca işlemcisi vs. oldukça iyi sanırım Mi5S alacağım.Bu arada merak ettim siz ne kullanıyorsunuz.

Mi5S alırsan ''İthalatçı Garantili'' olduğu için herhangi bir sorunda biraz problem çıkabilir garanti konusunda :)

Alırken (**marka** Türkiye Garantili ) yazan birini alırsan garanti konusunda sıkıntı çekmessin

Ek Olarak : 1100 Tl lik General Mobile GM5 Plus Kullanıyorum Hiçbir Sıkıntısı yok ( kasma takılma vb.)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı