LG Optimus 3D JellyBean 4.1.2 Güncelleme Rehberi

Hayır. V21e kurmak istiyorsanız flashlamalısınız.

Tabii önceden İCS yüklediyseniz ''Start_Fastboot'' işlemini yapıp v21e yüklemelisiniz.

Bunun için Recep Baltaş'ın açtığı konuda gerekli ayrıntılar var.
 
Öncelikle Teşekkür ediyorum açmış olduğunuz konu için;

Böyle ROM'ları ancak XDA'de görüp sadece vay be deyip seyretmekle kalıyordum. Ta ki Technopat ile tanışıncaya kadar. Açık ve espirili bir anlatım. Tabii ki diğer forumlarda olduğu gibi alıntı değil. Anlattığınız adımları sırası ile yapınca sorunsuz yükleniyor. Ancak yükledim ROM açılmada sorun çıkardı, dil seçeneğini geçiyor, bir saniye diyor telefon kapanıyor. Pili çıkarıp takınca açılıyor. Neyse tekrar Wipe Factory, Dalvik Wipe yapıp tekrar kurdum. Bu sefer telefon açıldı, menülerde dolaşabiliyorum fakat galeriye girince ya da kamerayı açınca tekrar kapanıyor. Zannedersem şebekede de sorun var, nasıl yapabiliriz ? Geri 21E'ye dönüş yapmak zorunda kaldım. Yardım Lütfen..

Paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
MD5 bilgisi bende yok ama JB'yi kullanıyorum ve her gün LG'ye lanet ediyorum. Kamera hiç çalışmıyor ve sistem video oynatamıyor. Rezillik ya, başka bişey değil.

Teşekkür ederim. Ben sadece Skype çalıştırabilmek için versiyon yükseltmek istiyordum. O kadar öfkeli olmaya gerek yok. Android 4 olmasa da çok önemli değil, fazladan pek bir şey getirdiğini sanmıyorum. Bence O3D en güzel telefon şu anda. Telimi S2'ye de S3'e de değişmem şahsen.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı