LG Optimus 3D JellyBean 4.1.2 Güncelleme Rehberi

v21e'ye kadar tamam. Şimdi de v28b'yi flaslayacağım ve ardından v28b KDZ'yi manuel olarak yükleyeceğim. İnşallah yine yanlış yapmam. Şebeke çeksin yeter. :) Sonucu tekrar yazacağım buraya inşallah...

- - - Güncellendi - - -

v28b'yi flasladım. Ama KDZ işlemini tamamlayamıyorum. Başlamada sorun yok ama hemen uyarı veriyor. Birde v28b'yi flasladıktan sonra telefonun dili arapça oldu sanırım. Nasıl Türkçeye çevirebilirim?
 
Recep bey onu buldum şimdi. Çok teşekkürler valla siz olmasanız yandık. Hakkınızı helal edin. Sadece son bir adım bu KDZ olayı. Bunu nasıl yükleyebilirim?

- - - Güncellendi - - -

Ya da KDZ'yi yüklemelimiyim. Birde telefonum çekiyor ama sorun ağ bağlantısı. İnternetim var hattımda ama telde bağlanamıyorum.
 
Tamam o zaman bende uğraşmayayım. Bende ilk önce LG Flashtool ile v21e BIN ve FLS attım. Sonrada aynı şekilde v28b'yi uyguladım. Sanırım tek sorun telefonun ağa bağlanmaması. GB döndüğümde de ilk seferde olmuştu ağ problemi ama sonradan düzeldi. Bu da düzelirmi?

- - - Güncellendi - - -

KDZ yüklemediğimizde bir sorunla karşılaşırmıyız Recep bey?

KDZ işlemini de tamamladım. Ama telefon muhteşem oldu. :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı