LG teknik servis sorunu

Oguzhan1477

Kilopat
Daha fazla  
Telefonumda mavi ekran hatası vardı hiç açılmıyordu. Servise yollamaya karar verdim garantisi bitmişti fiyatı neyse karşılayacaktım. İlk olarak LG türkiyeyi aradım onlar beni Perpa ticaret merkezinde olan LG Genel servise yönlendirdiler. Ben de orayı aradım 20 kez aramama rağmen açmadılar. Bende kargo bilgilerini alıp direk yollamaya karar verdim. Sanırım hata ettim.
19 eylül pazartesi telefonu kargoya verdim. İçine faturayı, gerekli hata notları ve telefon numaramı yazarak yolladım. 23 Eylül Cuma günü aklıma telefon geldi ve arayım dedim. Yine 10 kez aramama rağmen açmadı kimse bu sefer kargoyu aradım telefon teslim edildi mi diye. Teslim ettiklerini 21 Eylül çarşamba günü diye söylediler. Cuma günü geçti hafta sonu çalışmadıkları için geçtim. Dün yine aramama rağmen yine açmadılar. Bugün aradım hala telefona hiçbir allah'ın kulu çıkmıyor. Deli olucam benim telefonum nerde ne alemde biri akıl versin ne yapabilirim ?

Bu konularda pek bilgim yok ama şöyle bir tavsiyede bulunabilirim.
Faturanın aslını yollamadıysanız faturanın aslı ve kargo şirketinden kargonuzun teslim alındığına dair bir belge alın, oturduğunuz ildeki tüketici hakem heyetiyle bir görüşün. Belki onlar size yol gösterebilir.
Sizin hatanız firma size "ürününüzü bize gönderin" demeden ürünü göndermeniz olmuş. Bu konuda tüketici hakem heyeti ne yapabilir bilmiyorum. Ama yine de danışmak da yarar var.

Telefonumda mavi ekran hatası vardı hiç açılmıyordu. Servise yollamaya karar verdim garantisi bitmişti fiyatı neyse karşılayacaktım. İlk olarak LG türkiyeyi aradım onlar beni Perpa ticaret merkezinde olan LG Genel servise yönlendirdiler. Ben de orayı aradım 20 kez aramama rağmen açmadılar. Bende kargo bilgilerini alıp direk yollamaya karar verdim. Sanırım hata ettim.
19 eylül pazartesi telefonu kargoya verdim. İçine faturayı, gerekli hata notları ve telefon numaramı yazarak yolladım. 23 Eylül Cuma günü aklıma telefon geldi ve arayım dedim. Yine 10 kez aramama rağmen açmadı kimse bu sefer kargoyu aradım telefon teslim edildi mi diye. Teslim ettiklerini 21 Eylül çarşamba günü diye söylediler. Cuma günü geçti hafta sonu çalışmadıkları için geçtim. Dün yine aramama rağmen yine açmadılar. Bugün aradım hala telefona hiçbir allah'ın kulu çıkmıyor. Deli olucam benim telefonum nerde ne alemde biri akıl versin ne yapabilirim ?
Firmanın kendisine ulaşamadığınız halde veya size dönüş yapmadıkları halde telefonunuzu neden kargoladınız ki ? Ulaşım sorunu var ise ana firmayı aramanızda fayda var, oradan kargoladığınız firmaya ulaşmalarını isteyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı