LGS 2 ayda kazanılır mı?

Evet kolay ama çok anlayamadım zahmete gerek yok biraz daha internetten izleyip hallederim.

Verimli çalışmam lazım ama verimli çalışamıyorum. Nasıl çalışacağımızı hocalar hiç anlatmadı.

LGS döneminde ben bol bol test çözmüştüm çünkü çözerek anlıyorsun ve sakın ben sözeli yaparım sayısaldada bir şeyler olur diye düşünme çünkü sayısal seni çok geri atıyor kendimden örnek vereyim sözel Full yaptım fakat sayısalda 13 yanlışım vardı yine nitelikli bir okula gittim fakat istediğim okullar 2-3 sayısal sorusuyla kaçtı.

Ama kapasitene bağlı bu iş . BWM nin logosu kadar beyniniz varsa olmaz yani. Bu arada dalga geçmek için değil yazdığım
Dışarıdan nasıl biri olarak gözüküyorum bilmiyorum ama belli bir kapasitem var ve çalışıcam. Kapasitem olmasada en azından çalıştın mı derlerse çalıştım derim altta kalmam

Merhabalar 2 ay kadar bir sürem kaldı ve 1. dönemdeki konu eksiklerim az, 2.dönemde ise üçgenler var onun dışında diğer derslerde çok yok bana tavsiyeleriniz neler? 350 puan üstü almak istiyorum son 2 ayda naıl bir yol izlemeliyim? Lütfen ümit yok diyenler fikirlerini kendine saklasın. Ben sadece bana yardımcı olacaklardan yardım istiyorum.
Son denemenizdeki netlerinizi söyler misiniz? Annem ve babam öğretmen, ben de LGS öğrencisiyim. Şuandan itibaren hızlı bir şekilde en fazla 15 gün içinde eksiklerini kapatmalısın. Ondan sonra mesela ben günlük 2 genel, birer tane de branş denemeleri yapıyorum. Motivem fazla olursa 3 genel denemeye kadar cikabiliyorum. Siz de böyle yapabilirsiniz. 350 üzeri için matematikte 14 net bile yetiyor. LGS de matematik harici en kolay denememiz olacaktır diye düşünüyorum. Matematik de o kadar zor olmayacağını düşünüyorum bu sene. Konu eksiğin olmazsa LGS de 3-5 soru eleyici, kalanlar kazanimsal oluyor. Sinan Kuzucu şiddetle öneririm, pahalı ama güzel. Onun dışında bilindik yayınları alırsın.

LGS döneminde ben bol bol test çözmüştüm çünkü çözerek anlıyorsun ve sakın ben sözeli yaparım sayısaldada bir şeyler olur diye düşünme çünkü sayısal seni çok geri atıyor kendimden örnek vereyim sözel Full yaptım fakat sayısalda 13 yanlışım vardı yine nitelikli bir okula gittim fakat istediğim okullar 2-3 sayısal sorusuyla kaçtı.
Adınıza üzüldüm açıkcası. Benim Fen dersim iyidir ve Matematik temelimde mükemmel ama daha öteye bir türlü taşıyamadım

8. Sınıf Feni o kadar zor değil ki. Aksine Matematiğe daha fazla çalışmalı. Matematik dışında tüm netleri benimkinden daha düşük olan bir çocuk benden 50-60 puan yüksek almıştı.

Son 1 ay dışında kitap yüzü açmadım, soru bankalarını o zaman bitirdim. Son 1 ay kala çalıştığıma pişmandım o zamanlar :D.
benim bitmiş sorubankan bir tane oda paragraf çözmesi zevkliydi bazen içindeki hikayeleri okuyordum bazen çözüyordum

Son denemenizdeki netlerinizi söyler misiniz? Annem ve babam öğretmen, ben de LGS öğrencisiyim. Şuandan itibaren hızlı bir şekilde en fazla 15 gün içinde eksiklerini kapatmalısın. Ondan sonra mesela ben günlük 2 genel, birer tane de branş denemeleri yapıyorum. Motivem fazla olursa 3 genel denemeye kadar cikabiliyorum. Siz de böyle yapabilirsiniz. 350 üzeri için matematikte 14 net bile yetiyor. LGS de matematik harici en kolay denememiz olacaktır diye düşünüyorum. Matematik de o kadar zor olmayacağını düşünüyorum bu sene. Konu eksiğin olmazsa LGS de 3-5 soru eleyici, kalanlar kazanimsal oluyor. Sinan Kuzucu şiddetle öneririm, pahalı ama güzel. Onun dışında bilindik yayınları alırsın.
denemeden çok düşük aldım maalesef ama çalışırsam çıkaracağımı düşünüyorum şuana kadar denemeye hiç çalışmadım ve sizin dediğiniz gibi eksiklerimi kapatıp soru çözmeyi düşünüyorum onun dışında evde yeterince fazla kitap var o yüzden daha fazla kitap alamayacağım deneme 260

denemeden çok düşük aldım maalesef ama çalışırsam çıkaracağımı düşünüyorum şuana kadar denemeye hiç çalışmadım ve sizin dediğiniz gibi eksiklerimi kapatıp soru çözmeyi düşünüyorum onun dışında evde yeterince fazla kitap var o yüzden daha fazla kitap alamayacağım deneme 260
Kitap değil de evde branş denemeleri, genel denemeler var mı? Şu zamandan sonra soru çözmek konu dışında etkisiz olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı