LGS 2024 için tonguç ve YouTube'tan video izlemek yeterli mi?

ToastedShoes

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. LGS'ye hazırlanıyorum ve dershaneye gidecek durumumuz yok. O yüzden Doping Hafıza almayı düşündüm sizce mantıklı mı?
Düzenli tonguç falan izleyip test çözüyorum bu iyi bir puan almak için yeterli mi? Eğer değilse ne yapmamı öneriyorsunuz? Ve hangi dersler için hangi kitapları önerirsiniz?

Merhaba. LGS'ye hazırlanıyorum ve dershaneye gidecek durumumuz yok. O yüzden Doping Hafıza almayı düşündüm sizce mantıklı mı?
Düzenli tonguç falan izleyip test çözüyorum bu iyi bir puan almak için yeterli mi? Eğer değilse ne yapmamı öneriyorsunuz? Ve hangi dersler için hangi kitapları önerirsiniz?
Her şey sende bitiyor. Evde kendini disipline edebileceğini düşünüyorsan al doping hafıza geç. Sonuçta bunu satın aldığında her şey sana vahiy inmeyecek.

Sana bağlı. Kendi disiplinimi sağlarım diyor isen yeterli. Ama doping moping at çöpe hiç değmez. Onun yerine kaliteli denemeler al.

Tonguç da kötü Doping Hafıza da. Hocalara Geldik 8. sınıf için en iyi kanal bence. LGS'ye çalışırken izlerdim.

Bence Tonguç'u pek tercih etme ders kitaplarından konuyu anlamaya çalışman daha verimli olacaktır fakat zorda kalırsan Tonguç'tan video izleyebilirsin he bir de disiplin şart.

Hedefiniz 480 puanlık fen lisesi değilse yeterli olur bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı