LGS 2025 soruları sızdırıldı mı?

Hocam ben yine iyi sıyrıldımda yine pek çok iyi yapanlarda bunu paylaştı sonuçta adamların yüzdelikleri beklediklerinin çok altı geldi, hem bence bu çoğu sene oluyor zamanındaki olayları hatırlayın lütfen, biri gider diğeri gelir ve imam hatip öğrencilerinin bir kısmı yabancı fulleylerin. Hem Türkçe bilmeyecek hem de YKS seviyesine benzeyen Türkçeyi fullecek? Size biraz garip gelmiyor mu?

Çoğu sene oluyorsa niye önceki yıllar hiç itiraz edip gündeme düşüren olmadı hocam? Herkes paşa paşa sınavına girdi çıktı zordu diyenler oldu, kolaydı diyenler oldu. Kapattı herkes olayı orada bitti gitti. Niye önceki yıl kimse böyle bir şeyi gündeme düşürmedi sınav soruları çalındıysa ? 2-3 tane tanıdığım iyi puan çıkardılar çocukların hiç biri o paylaşımı atmadı.Tekrardan söylüyorum,sınavı kötü geçen çocukların eline geçmiş ailelerini oyalamak için bi kuru bi avantaj.Bunlarda bu iddiadan yararlanıyorlar çünkü öğrencilerine lehine.

Çoğu sene oluyorsa niye önceki yıllar hiç itiraz edip gündeme düşüren olmadı hocam? Herkes paşa paşa sınavına girdi çıktı zordu diyenler oldu, kolaydı diyenler oldu. Kapattı herkes olayı orada bitti gitti. Niye önceki yıl kimse böyle bir şeyi gündeme düşürmedi sınav soruları çalındıysa ? 2-3 tane tanıdığım iyi puan çıkardılar çocukların hiç biri o paylaşımı atmadı.Tekrardan söylüyorum,sınavı kötü geçen çocukların eline geçmiş ailelerini oyalamak için bi kuru bi avantaj.Bunlarda bu iddiadan yararlanıyorlar çünkü öğrencilerine lehine.
Olabilir hocam.

hocam zaten geçen seneler olmadı demiyorum son yıllarda bir gariplik var bu sene biraz daha itiraz çıktık sadece, yine bir şey var 2010lardada oldu bu tür şeyler

hocam bu sıralaması kötü olan çocukların aileleri söylüyor. yüzdelik 5'e giren adamın ailesi konuşmaz

deneme sınavı lgs sınavı olacak diye birşey yokki

sınavda öğrenci telefonu çıkarıp bu gruplaramı bakacak torpilli öğrenciler sadece O Sorulardan yararlandı.
Hocam ben 4,5teyim niye konuşuyorum o zaman nerdeyse geçen seneyle benzer oluyor yüzdeliği, hem o lgs denemeler gibi olacak diye bir şey söylemedim , benim bahsettiğim şey yabancı öğrenciler nedense bu sene çok daha fazla fullemesi özellikle benim garibime gitti

Hocam zaten geçen seneler olmadı demiyorum son yıllarda bir gariplik var bu sene biraz daha itiraz çıktık sadece, yine bir şey var 2010LARDada oldu bu tür şeyler

Hocam ben 4, 5teyim niye konuşuyorum o zaman neredeyse geçen seneyle benzer oluyor yüzdeliği, hem o LGS denemeler gibi olacak diye bir şey söylemedim, benim bahsettiğim şey yabancı öğrenciler nedense bu sene çok daha fazla fullemesi özellikle benim garibime gitti

2010'lularda da mı oldu :D Önceki yılın sınavına girdim, hiç öyle bir şey olduğunu hatırlamıyorum. Hiçbir Allah'ın kulu sınav soruları sızdırıldı diye yakınmadı, haber çıkarmadı. Bu yılın sınavını bu kadar gözünüzde büyütmeyin, olan oldu artık önünüze bakın. Yoksa siz üzülürsürsünüz.

2010'lularda da mı oldu :D Önceki yılın sınavına girdim, hiç öyle bir şey olduğunu hatırlamıyorum. Hiçbir Allah'ın kulu sınav soruları sızdırıldı diye yakınmadı, haber çıkarmadı. Bu yılın sınavını bu kadar gözünüzde büyütmeyin, olan oldu artık önünüze bakın. Yoksa siz üzülürsürsünüz.
yani hocam yine laf maf falan oldu ama bizim nesil çok ses çıkardı ama helal olsun iyi iş çıkarmışlarki suç duyurusu fln olmuş 😆 Haberlerde vardı independenttan bakabilirsiniz. Birde galiba koskoca mecliste kavga çıkmış

yani hocam yine laf maf falan oldu ama bizim nesil çok ses çıkardı ama helal olsun iyi iş çıkarmışlarki suç duyurusu fln olmuş 😆 Haberlerde vardı independenttan bakabilirsiniz. Birde galiba koskoca mecliste kavga çıkmış
bence diğer yıllarda böyle devam edicek sonuçta biri gider diğeri gelir😉

bence diğer yıllarda böyle devam edicek sonuçta biri gider diğeri gelir😉
Siz boşverin Önünüze bakın Olan Oldu. Meclis'te kamera karşısında kavga ediyorlar Sonra Birbirlerine çay ısmarlarlar. yeterki millet birbirini yesin diye.

2 İhtimal var hep dediğim gibi
Ya Meb Bilgi İşlem PDF'i Sızdırdı
yada Sınavda Görevli Olan Öğretmenler kitapçıkları Fotoğraflamış. ve birine gönderip PDF'e dönüştürülmüş olabilir.

Yani öğrencilerin Sınav esnasında kullanımı imkansız birşey. Whatsapp Gruplarındada Öğretmenler arası paylaşılıyor. Ama Öğrenciler Öğretmenler fotoğrafladıysa Alamaz.ki?

LGS'de yıllara göre full yapan öğrenci sayısı şu şekildedir;
  • 2024: 352 öğrenci
  • 2023: 562 öğrenci
  • 2022: 193 öğrenci
  • 2021: 97 öğrenci
  • 2020: 181 öğrenci
  • 2019: 565 öğrenci
  • 2018: 18 öğrenci

Her nesil farklı zeka'ya Akıla İlme sahiptir.

29 Kişi Hakkında Soruşturma Başlatıldı.

Evet dostlar, şu aralar bazı yerlerde de gördüm ve gerçekten olabilir mi, olamaz mı bilemedim. Bazı sonuçlar işi garipleştiriyor.
Mesela, önceki senelerde LGS'nin daha kolay olduğu dönemlerdeki fulleyen öğrenci sayısıyla, bu sene neredeyse tüm öğretmenlerin "normalden zor" olarak değerlendirdiği 2025 LGS’de fulleyen kişi sayısı arasında ciddi bir fark var.
Bu yıl, zor olduğu söylenen sınavda yaklaşık 910-920 kişi tüm soruları doğru yapmış. Benim yüzdeliğim de beklediğimden düşük geldi.
Sizce sorular sızdırılmış olabilir mi?
Selamın aleyküm her sene çıkan boş bir muhabbettir. Geçen sene sorular çalınmıştı ondan önceki senede çalınmıştı 2015 yılında da çalınmıştı 1999 da ÖSS sorularını da çalmıştılar o sorular her sene çalınır sözde. Benim girdiğim sene de sorular çalınmıştı sözde tamamıyla boş bir muhabbettir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı