LGS 75 günde yetişir mi?

Daha fazla  
En sonki denemem;
  • Türkçe: 18D 2Y
  • İnkılap: 9D 1Y
  • Din Kültürü : 6D 4Y
  • İngilizce: 8D 2Y
  • Matematik: 7D 13Y
  • Fen Bilimleri: 17D 2Y 1B
  • Yapmak istediğim:
  • Türkçe: 17D 3Y
  • İnkılap: 9D 1Y
  • Din Kültürü: 9D 1Y
  • İngilizce: 10D 0Y
  • Matematik: 11-12D
  • Fen Bilimleri: 17D 3Y
  • Hedef puan: 420
Son 2 ayda günlük 50 soru olacak şekilde denemeler çözüyorum. Şimdi Tonguç tam 500 soru kitabını aldım onu bitirmeye çalışıyorum, ondan sonra hız Yayınları'ndan denemelere başlayacağım. Dün de Fen Bilimlerinden bütün konuları tekrar ettim. Ama denemelerim son 2-3 aydır aynı sonuçları veriyor. Matematikten ise hep aynı her gün çalışıyorum fakat sonuç yine değişmiyor. Özellikle denemelerde 20 sorunun 19-20'si de yeni nesil olduğu için kötü sonuçlar yapıyorum. Ya sözelden ve fenden daha çok yapmaya çalışacağım ya da matematiği düzeltmeye çalışacağım. Sizce 75 günde istediğim puanı verebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam zaten gayet iyi bir durumdasın ayrıca kendini şu sonucu alacağım diye şartlama. Bir hedefin olması kesinlikle doğru ama matematiği 15 yapacağım türkçeyi 13 yapacağım gibi bir şeye ihtiyacın yok yapabildiğn her şeyi yapmalısın.

Konular bittiyse daha çok yeni nesil sorulardan sonra zamana dayalı denemeler yap. Yeni soru tipleri gör ve yeni nesil soruların sistemini çözmeye çalış. LGS altından kalkılamayacak bir sınav değil. 2 aydan daha fazla bir süren var çok sıkışma ama çok da rahat olma.

En sonki denemem;
  • Türkçe: 18D 2Y.
  • İnkılap: 9D 1y.
  • Din kültürü: 6D 4y.
  • İngilizce: 8D 2y.
  • Matematik: 7D 13y.
  • Fen bilimleri: 17D 2Y 1b.
  • Yapmak istediğim:
  • Türkçe: 17D 3Y.
  • Din kültürü: 9D 1y.
  • İngilizce: 10D 0Y.
  • Fen bilimleri: 17D 3Y.
  • Hedef puan: 420.
Son 2 ayda günlük 50 soru olacak şekilde denemeler çözüyorum. Şimdi tonguç tam 500 soru kitabını aldım onu bitirmeye çalışıyorum, ondan sonra hız yayınları'ndan denemelere başlayacağım. Dün de fen bilimlerinden bütün konuları tekrar ettim. Ama denemelerim son 2-3 aydır aynı sonuçları veriyor. Matematikten ise hep aynı her gün çalışıyorum fakat sonuç yine değişmiyor. Özellikle denemelerde 20 sorunun 19-20'si de yeni nesil olduğu için kötü sonuçlar yapıyorum. Ya sözelden ve fenden daha çok yapmaya çalışacağım ya da matematiği düzeltmeye çalışacağım. Sizce 75 günde istediğim puanı verebilir miyim?

Günde 2 saat çalışıp konu tekrarı yaptım ve 465 puan aldım.

En sonki denemem;
  • Türkçe: 18D 2Y.
  • Din kültürü: 6D 4y.
  • İngilizce: 8D 2y.
  • Matematik: 7D 13y.
  • Fen bilimleri: 17D 2Y 1b.
  • Yapmak istediğim:
  • Türkçe: 17D 3Y.
  • Din kültürü: 9D 1y.
  • İngilizce: 10D 0Y.
  • Fen bilimleri: 17D 3Y.
  • Hedef puan: 420.
Son 2 ayda günlük 50 soru olacak şekilde denemeler çözüyorum. Şimdi tonguç tam 500 soru kitabını aldım onu bitirmeye çalışıyorum, ondan sonra hız yayınları'ndan denemelere başlayacağım. Dün de fen bilimlerinden bütün konuları tekrar ettim. Ama denemelerim son 2-3 aydır aynı sonuçları veriyor. Matematikten ise hep aynı her gün çalışıyorum fakat sonuç yine değişmiyor. Özellikle denemelerde 20 sorunun 19-20'si de yeni nesil olduğu için kötü sonuçlar yapıyorum. Ya sözelden ve fenden daha çok yapmaya çalışacağım ya da matematiği düzeltmeye çalışacağım. Sizce 75 günde istediğim puanı verebilir miyim?

Şunu söyleyebilirim özellikle matematik özelinde 2021 gibi bir sınav gelmezse 12 13 rahat yaparsın denemeler gereksiz zor oluyor sınava göre.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı