katılıyorumİyi tamam depremzede kardeşlerimiz çok sıkıntı çektiler ama bence onlara ek kontenjan sağlayıp sınavı biraz daha eleyici yapmaları gerekirdi. Bu sefer bizde mahvolduk.
katılıyorumİyi tamam depremzede kardeşlerimiz çok sıkıntı çektiler ama bence onlara ek kontenjan sağlayıp sınavı biraz daha eleyici yapmaları gerekirdi. Bu sefer bizde mahvolduk.
Bazıları hemen depremzede kardeşlerimize ayıp olur diyorlar ama, mesela şuan bile her okula depremzede kontenjanı vermişler. Sınavı biraz daha eleyici yapıp kontenjan artabilirdi.katılıyorum
Bazıları hemen depremzede kardeşlerimize ayıp olur diyorlar ama, mesela şu an bile her okula depremzede kontenjanı vermişler. Sınavı biraz daha eleyici yapıp kontenjan artabilirdi.
2022 sayısalı zor değildi ama Türkçe bayağı eleyiciydi olabilirdi.Sınav zorluk olarak 2022 veya 2020 gibi olabilirdi.
İki şey soracağım nakil isteğe bağlı oluyor mu bir de nakil LGS puanına göre mi yoksa yüzdeliğe göre mi yapılıyor.
İki şey soracağım nakil isteğe bağlı oluyor mu bir de nakil LGS puanına göre mi yoksa yüzdeliğe göre mi yapılıyor.
Benim gibi o da heyecanını yönetse bırak 460 475 bile yapardık. Sınavdan 10 dakika sonra yapamadığım tüm soruların hepsini bir çırpıda çözdüm.Kardeşim denemelerde 460-480puanı getirirken LGS'de 420 almış çok üzüldü ayrıca herkes sınav kolay diyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.