LGS beni korkutuyor

Ya sen daha 6. sınıf değil misin ne yapacaksın LGS'yi. Günde 1-2 saat çalış yeter, ben 6. sınıftayken liseye sınavla girdiğimizi bile bilmiyordum.
8. sınıfım, konularımızı görsen uyuyamazsın. Eşşek gibi çalışıyoruz. Korktuğun kadar var.
Liseye gel bakalım 8. sınıfa şükredeceksin.
 
Lise 2 yım lgs çok kolaydı knk denemeler lgsden daha zor haberin olsun 3 ay okula gitmedim şeker hastası olup hastaneye yattım ders fln çalışmadım hastaneden çıktığım gibi girdim sınava 380 yaptım matematik full boştu.Ve ben mal biriyim sen düşün sen baya iyi durumdasın şuan
 
6.sınıfım 90 soruluk denemede 84 doğru 5 yanlış 1 boş var. Yazılılarda sosyal hariç(sosyal 95) hepsi 100 ama yine de LGS beni ürkütüyor gerçekten çok mu zor?
Çok zor olduğu falan yok. Anladığım kadarıyla da başarılısınız. 8. sınıfta da çizginizi korursanız %3'e bile çok rahat girersiniz.
 
Kanka korkulacak bir şey yok hep abartı sınav gayet kolay ilkokul seviyesinde sorular var tek zor olan matematik onun dışında diğerlerine iyi çalışırsan ful çekersin emin ol.
 
2 sene önce LGS'ye giren biri olarak konuşacağım. Öncelikşe 2 yıl önceden umursamanız güzel ama şimdiden stres yapmak saçma. Stres yapma gibisinden tavsiyeler bence saçma çünkü hayatımızda en önemli sınavlardan birine girerken stres yapmamak kolay mı? Benim tek tavsiyem konu eksiği zaten bırakmazsınız, matematikten olabildiğince soru tipi görün. Diğerlerini ben en ufak bilgiyle kolayca yapmıştım ama matematik cidden uğraş ister. Şu anlık stres yapmayın, şimdiden çözebilirsen paragraf çözebilirsin. İyi günler.
 

Geri
Yukarı