LGS bir tek bana mı zor geldi?

yani genelleme yapıcak olursak TRnin ortalaması gene düşük olucak ama bu durumda %15-18 dilime girmen çok zor %20-25 arası girersin 2 yıl önce olsa şuan krallar gibi okurdun çünkü hiç kimse matematiği yapmadığından yüzdelik dilim değişmese bile puan değişiyordu baya ama şuanki zamanda puanda öyle oynama olmaz.

@Silinen üye Matematiğin zor olacağını biliyorlar diye fullemelerini mi bekliyorsun? Örnek sorulara çalışıyorlar örnek soruyla alakası yok soruların, ne yapsın bu çocuklar?
Kardeşim en azından geçen sene ki soruları ve daha önceki Lgs sorularını görmüşlerdi ne kadar zor olduklarını. Zaten Meb eskilerinin aynısı sorsa herkes 1.olurdu. Meb zaten dengesiz ona göre farklı sorular çözmek gerekiyor.

Öyle diyorlardı ama hiçbir soru benzer sorularla alakası yok. Benden daha fazla çalışan bir çok kişi de böyle diyor hatta öğretmenler de böyle diyor bir sürü video var. Ciddiyim hiçbir soru benzemiyordu bu yüzden herkes isyan edip ağlıyordu

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

MEB denen kuruluşun sağı solu belli olmuyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

MEB denen kuruluşun sağı solu belli olmuyor.

Arkadaş haklı biz gördük. 2 senedirde böyle devam etti niye bu senede etmesin ki. Ki etti de.

Yani genelleme yapacak olursak TR'nin ortalaması gene düşük olacak ama bu durumda %15-18 dilime girmen çok zor %20-25 arası girersin 2 yıl önce olsa şu an krallar gibi okurdun çünkü hiç kimse matematiği yapmadığından yüzdelik dilim değişmese bile puan değişiyordu bayağı ama şu anki zamanda puanda öyle oynama olmaz.

O zaman sorular farklıydı kimse yapamadığı için yüzdelik dilimde ona göreydi.

Neyse arkadaşlar sağlık olsun diyelim. Ben öyle pek ahım şahım bir şey beklemiyordum ama 400 puana yakın bir puan çekebilirmişim ama olmadı. Artık iş işten geçti zaten yani orta düzeyli bir liseye gitsem kafi.

O zaman sorular farklıydı kimse yapamadığı için yüzdelik dilimde ona göreydi.

Zaten yüzdelik dilimlerde oynama olmaz genel olarak puanlarda oynama olcağı için ona göre mesela geçen senede sorular alaksız diyenler oldu ama çalışan kesimler gene hazırlıklı olduğu için puanlar fırladı 2 yıl öncesini birazcık hazırlıksız yakalamak gibi düşünebilirsin.

Neyse arkadaşlar sağlık olsun diyelim. Ben öyle pek ahım şahım bir şey beklemiyordum ama 400 puana yakın bir şeye çekebilirmişim ama olmadı. Artık iş işten geçti zaten yani orta düzeyli bir liseye gitsem kafi.
Puanı çok kafaya takma. Eğer durumunuz varsa okulların bursluluk sınavlarına gir. En azından böyle yaparak Anadolu lisesinden Fen lisesine bile geçebilirsin.

Neyse arkadaşlar sağlık olsun diyelim. Ben öyle pek ahım şahım bir şey beklemiyordum ama 400 puana yakın bir puan çekebilirmişim ama olmadı. Artık iş işten geçti zaten yani orta düzeyli bir liseye gitsem kafi.
herşey lisede bitmiyor moral bozmana gerek yok üniversiteye adam akıllı çalışırsan hayatını kurtarabilirsin.
Şahsen altyapında eksiklikler varsa onları kapat iki kare farkı, taraf tarafa toplama, üçlü terimler vb gibi terimlere bilmeden lise 1E başlamak çok zor olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı