Şu an 10. sınıfım desek... Bi' düşüneyim. 2020 saysak yılı, ben 2 yıl önce girmiş olsam, 2018 olması lazım.Anlamadım. 50-60 soru fazla mı geliyor size? Siz hangi sene sınava girdiniz?
Şu an 10. sınıfım desek... Bi' düşüneyim. 2020 saysak yılı, ben 2 yıl önce girmiş olsam, 2018 olması lazım.Anlamadım. 50-60 soru fazla mı geliyor size? Siz hangi sene sınava girdiniz?
Hayır? 16 yaşındayım.Peki, hocam. Bu bilgi ve üstün zekanız Allah vergisi mi yoksa gerçekten 21 yaşında mısınız?
Üstün zeka tanısı bende de var. Ben de oyun oynuyorum 90 dakika, bir yıl oyun oynamayacağız diye bir şey yok.Günde 1 saat oynadım ve tabii ki soru çözdüm. Üstün zeka tanım var.
Türkçe zorlamıyor beni. Matematiği batırıyorum hep.Fena değil. Bence matematiğe önem ver. Türkçe falan pek zor değil.
Ben de nedense genellikle matematiği fulleyip Türkçe'den 2 yanlış falan çıkarıyorum.Türkçe zorlamıyor beni. Matematiği batırıyorum hep.
Doğum tarihinizi 1999 olarak girmişsiniz. Üstün zeka tanınınız ile ders notlarınızın maalesef pek alakası bir yok.Hayır? 16 yaşındayım.
O zaman günde en az 90 soru (20 matematik, 20 türkçe, 20 fen, 10 ingilizce, 10 din kültürü, 10 inkılap) sorusu çözmelisiniz.2.30 yüzdelik dilimine girmek istiyorum.
Şimdi anladımDoğum tarihinizi 1999 olarak girmişsiniz. Üstün zeka tanınınız ile ders notlarınızın maalesef pek alakası bir yok.
Maalesef gayet etkili falan değil. Ders konusunda çalışan kazanır. Ortalama zekaya sahip bir öğrenci, sizden fazla çalışırsa sizi emin olun geçecektir.Alaka konusunda ise bence gayet etkili ama tanı alıp yatmadım sonuçta.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.