LGS çalışmadan kazanılır mı?

wTheORDER

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba. Ben ortalama 63 gün sonra LGS'ye gireceğim ama hiç çalışmadım. Sizce soruları sallasam olur mu? Benim aklımdaki fikir lisede çok çalışacağım iyi bir üniversite için.

Öncelikle herkese merhaba. Ben ortalama 63 gün sonra LGS'ye gireceğim ama hiç çalışmadım. Sizce soruları sallasam olur mu? Benim aklımdaki fikir lisede çok çalışacağım iyi bir üniversite için.
Soruları sallayarak kaç alabileceğini düşünüyorsun? 2 ay varmış daha, çalışsana. Garip bir düşünce gerçekten. Normal okul sınavı değil bu.

Sallasanız olmaz, çünkü 3 yanlış 1 doğruyu götürür. 300 alacağınız varsa 200 alırsınız yani kabaca. 63 gün kalmış asılın biraz derslerinize tabi paranız varsa özel okula da gidebilirsiniz.

Bana göre hangi lisede okuduğunun pek fazla önemi yok, iş sende bitiyor. Ama sonradan pişmanlık yaşamak istemiyorsan çalışmaktan başka çaren yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı