Soruları sallayarak kaç alabileceğini düşünüyorsun? 2 ay varmış daha, çalışsana. Garip bir düşünce gerçekten. Normal okul sınavı değil bu.Öncelikle herkese merhaba. Ben ortalama 63 gün sonra LGS'ye gireceğim ama hiç çalışmadım. Sizce soruları sallasam olur mu? Benim aklımdaki fikir lisede çok çalışacağım iyi bir üniversite için.
Öncelikle herkese merhaba. Ben ortalama 63 gün sonra LGS'ye gireceğim ama hiç çalışmadım. Sizce soruları sallasam olur mu? Benim aklımdaki fikir lisede çok çalışacağım iyi bir üniversite için.
Sallasanız olmaz, çünkü 3 yanlış 1 doğruyu götürür. 300 alacağınız varsa 200 alırsınız yani kabaca. 63 gün kalmış asılın biraz derslerinize tabi paranız varsa özel okula da gidebilirsiniz.Öncelikle herkese merhaba. Ben ortalama 63 gün sonra LGS'ye gireceğim ama hiç çalışmadım. Sizce soruları sallasam olur mu? Benim aklımdaki fikir lisede çok çalışacağım iyi bir üniversite için.
Soruları sallayarak kaç alabileceğini düşünüyorsun? 2 ay varmış daha, çalışsana. Garip bir düşünce gerçekten.
Ben de LoL rank kasarak yüzde 7.90 dilime girdim, ama benim aklımda soruları sallamak yoktuValla günde 1 saat çalışıp fen lisesi kazanan arkadaşım var. Lakin belli olmaz. Sen yine de çalış.
Öncelikle herkese merhaba. Ben ortalama 63 gün sonra LGS'ye gireceğim ama hiç çalışmadım. Sizce soruları sallasam olur mu? Benim aklımdaki fikir lisede çok çalışacağım iyi bir üniversite için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.