ZeYnEpK
Hectopat
Sevdiğin şeyler olabilir: çikolata, şeker, yiyecek ...Ne gibi ödüller olabilir aklıma gelmedi.
Sevdiğin şeyler olabilir: çikolata, şeker, yiyecek ...Ne gibi ödüller olabilir aklıma gelmedi.
Bu sene neredeyse 1 ay sonra LGS'ye gireceğim sözel dersleri çok seviyorum seve seve yapıyorum sayısalda fen dersini de yapabiliyorum ama matematik benim için bir kabus.
Matematik de yeni nesil soru görünce gözüm korkuyor çözerken beynim patlayacak gibi hissediyorum nedense. Sevdiğim konuyu çok rahat yapabiliyorum ama sevmediğim konularda çok sıkıntı yaşıyorum. Ne yapmalıyım sizce?
LGS de matematik çizen kazanır istersen dizelden Full çek.
Dizelden sözelden diyecektin herhalde. Akşam akşam güldürdün beni sağ ol
Önyargını kır Matematik'e. 5 netim vardı sene başında. Şimdi 18 net yapınca üzülüyorum.Bu sene neredeyse 1 ay sonra LGS'ye gireceğim sözel dersleri çok seviyorum seve seve yapıyorum sayısalda fen dersini de yapabiliyorum ama matematik benim için bir kabus.
Matematik de yeni nesil soru görünce gözüm korkuyor çözerken beynim patlayacak gibi hissediyorum nedense. Sevdiğim konuyu çok rahat yapabiliyorum ama sevmediğim konularda çok sıkıntı yaşıyorum. Ne yapmalıyım sizce?
Matematikte 5 doğrum vardı diğer dersler Full idi neredeyse güzel bir yere yerleşemedim mat çokomelli.
Bu sene neredeyse 1 ay sonra LGS'ye gireceğim sözel dersleri çok seviyorum seve seve yapıyorum sayısalda fen dersini de yapabiliyorum ama matematik benim için bir kabus.
Matematik tahmin ettiğim kadar zor değildi. Daha zordu.Bu sene neredeyse 1 ay sonra LGS'ye gireceğim sözel dersleri çok seviyorum seve seve yapıyorum sayısalda fen dersini de yapabiliyorum ama matematik benim için bir kabus.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.