canercel
Hectopat
Çocuğun bir sürü yalanı çıktı ben de savunuyordum bana bakıp gülüyordur şimdi.Özetler misin![]()
Çocuğun bir sürü yalanı çıktı ben de savunuyordum bana bakıp gülüyordur şimdi.Özetler misin![]()
Özetler misin![]()
Konu silindi hocam. Açtırmazlar muhtemelen.Konu açılınca etiketlerseniz sevinirim.
Konu silindi hocam. Açtırmazlar muhtemelen.
2021 ve 2023 LGS'sini fulleyen, denemeleri full yapan, seçimden sonra akrabalarıyla beraber uçağa binip Amerikaya gitmiş bir arkadaş. Evet yanlış duymadın seçimden hemen sonra gidip LGS için tekrar ülkemize döndü ve fulledi. Gerçek bir başarı hikayesi.Özetler misin![]()
2022 ne eksiği varmış?2021 ve 2023 LGS'sini fulleyen, denemeleri full yapan, seçimden sonra akrabalarıyla beraber uçağa binip Amerikaya gitmiş bir arkadaş. Evet yanlış duymadın seçimden hemen sonra gidip LGS için tekrar ülkemize döndü ve fulledi. Gerçek bir başarı hikayesi.
2022 ne eksiği varmış?![]()
Ah ulan bi eğlencemiz olacaktı niye sildiler.Konu silindi hocam. Açtırmazlar muhtemelen.
O sene dünyayı yöneten 13 ailenin planlarına yardımcı olması gerektiği için girememiş olabilir.2022 ne eksiği varmış?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.