LGS için ders çalışma programı nasıl olmalı?

ProbabilityGuard

Centipat
Daha fazla  
Son denemede.
Mat 15D/5Y
Fen 19D/1Y
Türkçe 15D/1Y
Ink 8D/2Y
Din ve İngilizce 10 D
Yaptım ve ders çalışma programımı sıkılaştırmak istiyorum, önceden LGS'ye girmiş ve güzel bir ders çalışma programı olan atabilir mi? (içinde konu tekrarı olursa iyi olur)

Bu istatistikleri kolayca yapabiliyorsan çalışmayı bırak. Gerek yok iyi yerler gelir yine. Mühim bir sınav olarak görmüyorum LGS'yi.

Senin LGS'yi mühim bir sınav olarak görmemen beni ilgilendirmiyor pek ben derece yapmak ve ailemi şaşırtmak istiyorum daha çok he bir de 4080 Super PC alacaklar derece yaparsam.

Her gün istisnasız 20 soru paragraf çöz.

Deneme sonuçlarını incele, hangi konulardan yanlış yaptıysan oralara çalış. Bu süre zarfında yeni öğrendiğin şeyleri de günlük tekrar yaparak unutmamaya çalış.

Ben kısaca böyle yapıyorum ve netlerde yükselme görmeye başladım.

Ayrıca yaz tatiline kadar 5000 serisi falan çıkmış olacak, 4080Super yerine daha iyi alternatifler gelir :)

Hangi liseyi hedefliyorsun bu arada?

Ben geçen sene 477 yaptım ama açık konuşmam gerekirse çok soru çözmüyordum. Ama dershanede ve okulda hocalarla farklı soru tiplerini görüyordum. Bu çok önemli. Onun dışında paragraflar için bol bol bir şeyler okumak da önemli. Ama bence en önemlisi heyecan yapmamak ve dikkatini kaybetmemek. Dershaneye gidiyorsan ya da okulda bol bol deneme yapıyorsanız bu avantaj olur. Yapmıyorlarsa da sen eve deneme al sonlara doğru. Deneme çözmenin soru çözmekten daha önemli olduğunu düşünüyorum ben ama herkes böyle düşünmeyebilir. İnkılabı fullersen, Türkçe'yi de biraz artırırsan çok iyi olur. Matematik gerçek sınavda biraz daha kolay gelir ve daha yüksek yaparsın diye düşünüyorum.

Her gün istisnasız 20 soru paragraf çöz.

Deneme sonuçlarını incele, hangi konulardan yanlış yaptıysan oralara çalış. Bu süre zarfında yeni öğrendiğin şeyleri de günlük tekrar yaparak unutmamaya çalış.

Ben kısaca böyle yapıyorum ve netlerde yükselme görmeye başladım.

Ayrıca yaz tatiline kadar 5000 serisi falan çıkmış olacak, RTX 4080 Super yerine daha iyi alternatifler gelir :)

Hangi liseyi hedefliyorsun bu arada?

Bilmiyorum fakat vefa güzel durmuyor değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı