LGS için geç mi kalındı?

Ben son 3 ay yarım yamalak çalışarak 400 yapmıştım 2021 sınavında. Siz çalışın mücadelenizi ortaya koyun olur, geç kalmadınız daha yolun başı.

YKS tayfa bile bunu düşünmüyor, senin halledeceğin sadece 1 yıl var, geç kalmadın. Halledebilirsin sıkı çalışırsan.

Merhaba, LGS'ye hazırlanıyorum. Bu zamana kadar neredeyse çok az çalıştım. LGS için sizce geç mi kalındı?
Çok büyük hedefler koyma iyi bir anadolu lisesine git yeter o da çok rahat olur fen lisesi istiyorsan da bunun baskısına hazırlanman gerek. Şimdiki aklım olsa 6 7 ay çalışıp ortalamanın üzerinde bir anadolu lisesi tercih ederdim. Lisedeki yegane etmen arkadaş çevren olacak çünkü.

Merhaba, LGS'ye hazırlanıyorum. Bu zamana kadar neredeyse çok az çalıştım. LGS için sizce geç mi kalındı?

LGS %90 8. sınıf ile ilgilidir. Kalan %10 ise temel matematik bilginin üstüne 8. sınıf eklenir. Sayılarda, 4 işlemde, denklem kurup çözmede sıkıntın yoksa derece bile yaparsın. Ki daha okul açılalı 1 ay oldu. Bunları kafana takmak için çok erken. Şunu da unutma iyi bir lise hayatını değiştiren olayların ilklerindendir LGS. Başarılar.

LGS %90 8. sınıf ile ilgilidir. Kalan %10 ise temel matematik bilginin üstüne 8. sınıf eklenir. Sayılarda, 4 işlemde, denklem kurup çözmede sıkıntın yoksa derece bile yaparsın. Ki daha okul açılalı 1 ay oldu. Bunları kafana takmak için çok erken. Şunu da unutma iyi bir lise hayatını değiştiren olayların ilklerindendir LGS. Başarılar.
Hocam daha 8 ay var. Sizin tek yapmanız gereken sayısal. 425 çok basit düzenli çalış 450 bile olur.
Eki Görüntüle 2325939

Technopat Haberler

Geri
Yukarı