LGS kötü geçti

Aynısını ben yaşadım dostum. Gerçekten kötü bir duygu. Bütün denemelerde çok iyi yaparken LGS sınavını batırdım. Bana soracak olursan pişman mıyım? Kesinlikle hayır. Önünde daha çok yol var, bu hatanı telafi etmek için çok fazla fırsatın olacak. Gittiğim okulda arkadaş çevrem iyi, öğretmenlerim iyi ve en önemlisi mutluyum. Bazen iyi ki kötü yapmışımda bu okula gelmişim diyorum. Eminim 2-3 seneye niye bu kadar üzülmüşüm diyeceksin. Yaz tatilini iyi geçirmeye bak, arkadaşlarınla vakit geçir. Durumu kabullenmeye çalış zaten 2-3 haftaya unutursun. Geçmiş olsun sorun olursa sormaktan çekinme.

Okul aslında o kadar önemli değil önemli olan şey senin çalışman ve YKS de iyi bir derece yapman çalışan kişi her okulda çalışır ve yapar zamanında bende pek iyi bir lise kazanamadım ama şu an iyi bir yere geldim yani söyliyeceğim şey umudunu kaybetip üzülme sürekli çalış kardeşim hayatında başarılar dilerim.

LGS hayatınızı karartmaz hayattaki her sınavda inadına hata yaparsınız önemli olan düzeltmek bir daha aynı hataları yapmamak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı