LGS 2024 nasıl geçti?

Umudunuzu kurmak istemem ama 22 gibi olmaz yüksek ihtimal. Geçen sene de çok kolay diyerek çıktı herkes 22 de ki %3 olan dilimim 23 de %7 geldi.

Sınav bence önceki senelere göre basit. Benim kardeşim girdi bu sene iyi bir şey bekliyor sonucu 470 civarı. Yüksek puan alanları yüzdelikte geriye atacak büyük ihtimal, sözel kısım zorlamış onun dediğine göre.

Umudunuzu kurmak istemem ama 22 gibi olmaz yüksek ihtimal. Geçen sene de çok kolay diyerek çıktı herkes 22 de ki %3 olan dilimim 23 de %7 geldi.

Hocam geçen sene girmiş olarak söylüyorum sınavın kolay olması gerçekten iyi bir şey değil çok yığılma oluyor ben milletin zor dedigi sözeli fullemiştim benden 1 yanlış fazla yanlış yapan arkadaşımla aramda %1 oran vardı :D 478 almıştım

Türkçe bana bayağı bir zor geldi. Sözel bölüm biraz çeldiriciliydi ama sayısalda aynısını diyemeyeceğim. Sayısal bana aşırı kolay geldi.

Umarım herkes istediği sonucu alır ben de 470 civarı bir şey hedefliyorum bakalım.

Hocam geçen sene girmiş olarak söylüyorum sınavın kolay olması gerçekten iyi bir şey değil çok yığılma oluyor ben milletin zor dedigi sözeli fullemiştim benden 1 yanlış fazla yanlış yapan arkadaşımla aramda %1 oran vardı :D 478 almıştım
Valla hocam keşke zor olsa sınavlar. 450 puan ile yüzde 7 ne demek ya.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı