LGS korkusu

Öncelikle hayatını belirleyecek sınav LGS değil YKS. Çok çok iyi bir lise değil de orta seviye bir lise kazansan bile iyi çalışarak çok iyi üniversitelere girebilirsin. Kendi moralini bozmamaya çalış gireceğim yapacağım bitecek diye düşün. Ben çok düzenli çalışan biri değildim ama konu eksiğim yoktu ve kötü bir sonuç alırsam hayatımın sonu değil diyerek girdim 442 puan yaptım. Sende kendine asla ben matematiği yapamıyorum eğer yapamazsam ne olur deyip kendini telaşlandırma sakin kal, düzenli bir şekilde çalış gerisi gelir.
Hangi sene? 2020 2019 mantığı ile şimdiki sınava yorum yapmak olmaz.
Konu eksiklerimi gideriyorum
Hocam Hangi denemede bu sonuçları yaptınız? Birde bazı kalıp soruları matematik ve fen de ezberlesen , türkçede de Dil bilgisi yapsan götürürsün.

Herkese merhaba, arkadaşlar. Bilginiz gibi tam 26 gün sonra hayatımın kaderini belirleyecek o sınava yani LGS'ye gireceğim ama çok korkuyorum. O soruları yapamamaktan eve gelip de aileme yapamadım demekten sonuçlar açıklandıktan sonra neler olacağından çok korkuyorum. Geçen yılın LGS sorularına baktım Türkçe'den 18d/2y inkılap full din full İngilizce 7D 3y sayısal matematk 12D 3Y 5b fen 19D 1y. Arkadaşlar biliyorum şimdi herkes çok iyi yapmışsın neden korkuyorsun diyecek ama arkadaşlar zorlandığım bir ders var ki matematik. 12D yaptım evet ama nasıl konu anlatımına falan baktım anca diğer dersleri tamamen kendim yaptım ama matematiği maalesef sizden LGS taktiği falan istemiyorum. Tek istediğim LGS de siz nasıl kazandınız ve ben nasıl kazanabilirim?

Sonuçların gayet iyi hiç kasma gram stres yapma ben sallana sallana girmiştim son 3 hafta çalışmama rağmen.

Benim yazdan beri çalışan arkadaşlarım stres yaptıkları için, ben ise son 3 hafta çalışıp 1 gram stres yapmadığım için şimdi o çocukla aynı sınıftayım. Tek fark o 8. sınıfta kendini yedi bitirdi, ben ise yan gel Osman bir tarla bostan ama stres yapmadım. İşte bu yüzden böyle oldu.

Sonuçların gayet iyi hiç kasma gram stres yapma ben sallana sallana girmiştim son 3 hafta çalışmama rağmen.

Benim yazdan beri çalışan arkadaşlarım stres yaptıkları için, ben ise son 3 hafta çalışıp 1 gram stres yapmadığım için şimdi o çocukla aynı sınıftayım. Tek fark o 8. sınıfta kendini yedi bitirdi, ben ise yan gel Osman bir tarla bostan ama stres yapmadım. İşte bu yüzden böyle oldu.

Dostum ciddi misin? Adam 3 yıl önce açmış konuyu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı