crexy.ee
Decipat
unuttum ama tam olarak ne oluyordu o.Dil bilgisi çöz.
unuttum ama tam olarak ne oluyordu o.Dil bilgisi çöz.
Hocam türkçe konularıunuttum ama tam olarak ne oluyordu o.
Dostum 475+ puan aldım ve sana tavsiyem bol bol branş denemeleri çözmen denemelere girmen bir dershaneyle anlaş sadece denemelerine gir dershanen yoksa. Ayrıca matematik çok önemli ağırlık ver ve bol bol soru çöz konu anlatımlarıyla vaktini boşa harcama sana tavsiye program 20 soru paragraf dil bilgisini bitirmen gerekirdi ama bitirmediysen ona çalış hallettiysen 2 tane türkçe branş denemesi yani 40 soru burdan. 20,30 soru fen + branş denemesi 40-50 soru da burdan kalan zamanını matematiğe harca en az 50 soru çöz bu arada sana sinan kuzucu öneririm seviyene göre bir tık zor kaçar ama ortaları halledip ona geçersin. Sinan kuzucu genel deneme de alabilirsin 90 soru halinde çözersin ben mesela sabah kalkıyordum 7 gibi okula gitmiyordum son 1.5 ay ve ondan önce de gitmediğim oldu sabah 7 de kalkınca 90 soruluk genel deneme çözüyordum işte 10 da başlıyordum matematik fen türkçe falan allah ne verdiyse 400 soru falan çözüyordum bazen bu disiplinle hareket edersen başarı kaçınılmaz zaten kolay gelsin. İnk din ing çok zamanını harcama bu arada haftada 1 ufak bak yeter. Ha bu arada 9 da okulun başlıyorsa 6.30 gibi kalk bazen çalış derim bu seni öne geçirir biraz çılgınca gelebilir ama kazanmanın sırrı çok çalışmaktan geçiyor.türkçe için şey böyle konular ile ilgili soruları saçma geliyor açıkçası.
Hocam birde benim şöyle saçma bir tik mi değilmi bilmiyorum ama o soruyu çözüyorum işaretliyom kağıt ile diğer soruları önceden kapatıp yaptığım sorunun cevabına bakıyorum tik haline geldi ya kitabın son sayfalarına geldim diye öyle oldu.
çözdüm geçen deneme yanlışların çözümünü daha izlemedim sonuçları yazdıklarıma bakarak bulabilirsiniz ama çok kötüydü elimde devler karması 7 deneme var bazıları çöz diyor deneme bazıları soru ağırlık ver diyor kafam karıştı dil bilgisi 20 soru derken benim bir paragraf kitab vardı fasikül gibiydi 11 test'ti bitti o şimdi güçlendiren 320 sayfadan 270'e geldim o bitsin fenomen a paragrafa başlıycam birde benim ingilizce ve inkilapta çok yanlış çıkıyor o 3 dersi fullesem rahatlarım diğerlerine ağırlık veririm.Dostum 475+ puan aldım ve sana tavsiyem bol bol branş denemeleri çözmen denemelere girmen bir dershaneyle anlaş sadece denemelerine gir dershanen yoksa. Ayrıca matematik çok önemli ağırlık ver ve bol bol soru çöz konu anlatımlarıyla vaktini boşa harcama sana tavsiye program 20 soru paragraf dil bilgisini bitirmen gerekirdi ama bitirmediysen ona çalış hallettiysen 2 tane türkçe branş denemesi yani 40 soru burdan. 20,30 soru fen + branş denemesi 40-50 soru da burdan kalan zamanını matematiğe harca en az 50 soru çöz bu arada sana sinan kuzucu öneririm seviyene göre bir tık zor kaçar ama ortaları halledip ona geçersin. Sinan kuzucu genel deneme de alabilirsin 90 soru halinde çözersin ben mesela sabah kalkıyordum 7 gibi okula gitmiyordum son 1.5 ay ve ondan önce de gitmediğim oldu sabah 7 de kalkınca 90 soruluk genel deneme çözüyordum işte 10 da başlıyordum matematik fen türkçe falan allah ne verdiyse 400 soru falan çözüyordum bazen bu disiplinle hareket edersen başarı kaçınılmaz zaten kolay gelsin. İnk din ing çok zamanını harcama bu arada haftada 1 ufak bak yeter. Ha bu arada 9 da okulun başlıyorsa 6.30 gibi kalk bazen çalış derim bu seni öne geçirir biraz çılgınca gelebilir ama kazanmanın sırrı çok çalışmaktan geçiyor.
hocam 385 aldım son denemeden 420 almak için günde kaç saat ders yeterli olurDostum 475+ puan aldım ve sana tavsiyem bol bol branş denemeleri çözmen denemelere girmen bir dershaneyle anlaş sadece denemelerine gir dershanen yoksa. Ayrıca matematik çok önemli ağırlık ver ve bol bol soru çöz konu anlatımlarıyla vaktini boşa harcama sana tavsiye program 20 soru paragraf dil bilgisini bitirmen gerekirdi ama bitirmediysen ona çalış hallettiysen 2 tane türkçe branş denemesi yani 40 soru burdan. 20,30 soru fen + branş denemesi 40-50 soru da burdan kalan zamanını matematiğe harca en az 50 soru çöz bu arada sana sinan kuzucu öneririm seviyene göre bir tık zor kaçar ama ortaları halledip ona geçersin. Sinan kuzucu genel deneme de alabilirsin 90 soru halinde çözersin ben mesela sabah kalkıyordum 7 gibi okula gitmiyordum son 1.5 ay ve ondan önce de gitmediğim oldu sabah 7 de kalkınca 90 soruluk genel deneme çözüyordum işte 10 da başlıyordum matematik fen türkçe falan allah ne verdiyse 400 soru falan çözüyordum bazen bu disiplinle hareket edersen başarı kaçınılmaz zaten kolay gelsin. İnk din ing çok zamanını harcama bu arada haftada 1 ufak bak yeter. Ha bu arada 9 da okulun başlıyorsa 6.30 gibi kalk bazen çalış derim bu seni öne geçirir biraz çılgınca gelebilir ama kazanmanın sırrı çok çalışmaktan geçiyor.
Hocam 385 aldım son denemeden 420 almak için günde kaç saat ders yeterli olur.
max 50Hocam merak ettim günlük kaç soru çözüyorsunuz?
150 falan düşünüyor musunuz çözmeyi arkadaşin dedigi önemli olan verim almak @Ağabey38
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.