LGS nasıldı?

Bizim senemiz ilk sene olduğundan belli şeyler oturmadı ve bu sene oldukça çok kişi sınava girecek 4+4+4 sistemi yüzünden. Senin yanlış sayısından çok yüzdelik dilimine bakman gerek. örneğin 9 yanlış 7 boşla 5 yanlış 6 boşu olan arkadaşımın önündeydim. Gerçi lisede de sınıf arkadaşıyız;)

Bizim senemiz ilk sene olduğundan belli şeyler oturmadı ve bu sene oldukça çok kişi sınava girecek 4+4+4 sistemi yüzünden. Senin yanlış sayısından çok yüzdelik dilimine bakman gerek. Örneğin 9 yanlış 7 boşla 5 yanlış 6 boşu olan arkadaşımın önündeydim. Gerçi lise de de sınıf arkadaşıyız;)

İstediğim okul yüzde 3 küsur le alıyor şu anki denemelerden 455 460 arası alıyorum sizce gidebilir miyim.

İstediğim okul yüzde 3 küsur le alıyor şu anki denemelerden 455 460 arası alıyorum sizce gidebilir miyim.
Sınav zorluğunu bilmiyorum. Ben tüm öğrencilik hayatımda tam anlamıyla yattım ve 380 puan alarak %4 civarı bir sıralama elde ettim. dediğim gibi puana yanlışa falan takılmayın çünkü kalkmadıysa standart sapma var. yukarda verdiğim örnekte olduğu gibi benden az yanlışı bulunan arkadaşımı sıralamada geçtim. Matematik önceliğin olsun, daha önemlisi zor matematik sorusu çözebilin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı