Hayatın sınavı falan da değil okul sınavları daha önemli sonuçta basit bir sınav.
Zaten değil ama önemsiz de değil çevreni büyük oranda etkiliyor o kadar insan boşuna mı çalışıyor hocam sizce önemli olmazsa kimse sallamaz LGS'yi seviye farkı oluyor.
Hayatın sınavı falan da değil okul sınavları daha önemli sonuçta basit bir sınav.
Eski aklım olsa LGS'ye girmezdim bile, hayatında hiçbir önemi olmayan bir sınav emin ol. Önemli olan üni sınavları dost. Hiç hiç takmana gerek yok LGS'yi.Ben şimdi öbür sene LGS'ye girecemde. Ama kaygılıyım. Çünkü kardeşim LGS'den düşük puan almıştı. Bir de bazıları LGS'den yüksek puan alınca daha da tedirgin oldum. Ya unutursam, ya yapamazsam diye düşünüyorum. Özellikle sayısalda ve Türkçede. Zaten bir sorudan bile 10 puan gidiyordur. Vallahi ben bu sınava diyorum ki "hayatın sınavı". Zor olacağını düşünüyorum. Üstelik abartmıyorum.
Lise okudunuz mu hocam siz büyük oranda hayatınızı etkiler diyorsun? Bir gram çalışılacak bir sınav bile değildir. 480 alan arkadaşım bile keşke çalışmayıp o sene gezsem tozsaydım diyor.Okul sınavları mı daha önemli?
Okul puanları ile Anadolu'ya gidersin maksimum bazı Anadolu'lar bile LGS ile alıyor LGS ile fen lisesine gidersin.
Gittiğiniz lise çok büyük oranda hayatınızı etkiler.
Eski aklım olsa LGS'ye girmezdim bile, hayatında hiçbir önemi olmayan bir sınav emin ol. Önemli olan üniversite sınavları dost. Hiç hiç takmana gerek yok LGS'yi.
Eski aklım olsa LGS'ye girmezdim bile, hayatında hiçbir önemi olmayan bir sınav emin ol. Önemli olan üniversite sınavları dost. Hiç hiç takmana gerek yok LGS'yi.
Lise okudunuz mu hocam siz büyük oranda hayatınızı etkiler diyorsun? Bir gram çalışılacak bir sınav bile değildir. 480 alan arkadaşım bile keşke çalışmayıp o sene gezsem tozsaydım diyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.