Siz yanlışmı anladınız? Yanlış ve boşlar harici doğru onu kastediyorum yoksa dalga geçmek için mi?
Ben seni yanlış anlamışım kusura bakma. Biraz daha çalışırsan istediğin okula gidersin muhtemelen.
Siz yanlışmı anladınız? Yanlış ve boşlar harici doğru onu kastediyorum yoksa dalga geçmek için mi?
Sanayi diyor adam 385 puana ve daha da çalışacağım sadece çalışmıyordum yeteri kadar.
Çok iyi değil ama çok da kötü değil. 388 gibi bir puan geliyor hesapladığıma göre. İnkılap kötü. Fen yükseltmen lazım. Matematik ortalama. Türkçe yükseltmelisin ve zamanını düzgün kullan. İlk soruyu oku sonra soruyu çöz.Türkçe 3 yanlış 1 boş.
İnkılap 3 yanlış.
Din 1 yanlış.
İngilizce 0 yanlış yani Full.
Matematik 2 yanlış 8 boş.
Fen 4 yanlış 4 boş.
Aslında feni yapardım fakat matematikte çok süre kaybettim. Feni hızlı hızlı yapınca böyle oldu bence. Matematiğim önceki denememde de kötüydü. Sözeli hallederim fakat matematikte ne yapacağım? Yeni nesiller çok zor geliyor. Kaçıyorum çözmekten ondan da oluyordur. Tavsiyeleriniz neler? İyi Sosyaller.
Ne alaka? Daha çocuk sınavın başında. Böyle bir üslup yanlış sanayiye git demek falan.Umarım ironidir, rezil seviyesinde netler. Bu netlerle okulu bırakıp sanayiye git bence en azından para kazanırsın.
Ne alaka? Daha çocuk sınavın başında. Böyle bir üslup yanlış sanayiye git demek falan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.