LGS son 3 ay kala kazanılır mı?

halis burak

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben LGS'yi 400 410 gibi puanlarla kazanmak istiyorum fakat şu ana kadar hiç çalışmadım. Sadece okulda ve dershanede ders dinledim. Şu anda da 340 320 civarı alıyorum. Sizce çalışmaya başlasam kazanabilir miyim?

• Türkçe:15/5
  • İnkılap:8/2
  • Din:6/4
  • İng: Full.
  • Fen:14/6
  • Matematik:5/3
Bunlar genellikle aldığım doğru yanlış sayılarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar ben LGS'yi 400 410 gibi puanlarla kazanmak istiyorum fakat şu ana kadar hiç çalışmadım. Sadece okulda ve dershanede ders dinledim. Şu anda da 340 320 civarı alıyorum. Sizce çalışmaya başlasam kazanabilir miyim?

Matematik çok zayıf maalesef işiniz zor ama yine de deneyin.

Ben açıkçası bu tarz konular görmekten sıkıldım, zararın neresinden dönsen kar zaten kardeşim, burda sana kazanılmaz diyince kazanamaz mısın, kazanabilirsin, hadi kaldı ki haşa üstün bir yetenek sayesinde o istediğin liseyi kazanamayacağını biliyorsun, e kardeşim orayı kazanamadın diye niye iyi liselerden feragat ediyosun, çalış çalışabildiğin kadar, orayı kazanamasan bile iyi kötü bir yer kazanırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı