LGS sonuçları açıklandı

Bende Kocaeli'denim.

3.44'e girdim ben ama merkez bankası düşünüyorum fen lisesine hiç sıcak bakmıyorum.

Ben Merkez Bankası'nı ziyarete gittim öğretmenleri falan iyi ama biraz eski bir okul. Ayrıca bahçesi çok küçük. Mecbur kalmadıkça veya sözelci olmadıkça o dilimle gitmemeni öneririm. Şehit Özcan Kan tutarsa oraya git.

Forumda zeki kardeşlerimizi görmek sevindirdi, yüzdelik dilimleriniz güzel, ben ise önceki sınava girip 0 çalışma ve sınav öncesi gece LoL oynayarak 330 yaptım ve ortalamayla (89) Yeni Levent Anadolu Lisesi'ne girdim. Pişman değilim, yine olsa yine yapardım :). Kötü bir sınav puanı kötü bir gelecek demek değildir! Anadolu liseleri meslek liselerinden daha iyidir diye bir şeyde yok. Eğer Anadolu okuyup sınavı kazanamazsan sorun büyük. Meslek lisesinde staj falan derken sınavın pek önemi kalmadığını düşünüyorum. Bana göre meslek daha mantıklı. Üniversite sınavında güzel bir yeri kazanamazsan asgari ücret için kendini o kadar paralamış olacaksın diye biliyorum. Meslek lisesine giden ise yolunu buluyor her türlü :D.

Ben Merkez Bankası'nı ziyarete gittim öğretmenleri falan iyi ama biraz eski bir okul. Ayrıca bahçesi çok küçük. Mecbur kalmadıkça veya sözelci olmadıkça o dilimle gitmemeni öneririm. Şehit Özcan Kan tutarsa oraya git.

Aslında ben çok ders çalışmayı sevmeyen birisiyim ve dersi derste dinlerim. Ama Fen Lisesinde yapabilip yapamayacağımı hiç bilmiyorum.

Aslında ben çok ders çalışmayı sevmeyen birisiyim ve dersi derste dinlerim. Ama Fen Lisesinde yapabilip yapamayacağımı hiç bilmiyorum.
Tam olarak beni anlattın. Beni ENKA gibi bir okula sınava çağırdılar lakin orada çalışma şartlarının ağır olduğunu bildiğim için gitmek istemedim. Fakat gitmek istediğim okullarda öyle bir şey olduğunu düşünmediğim için tercihlerimde yer vereceğim.

YKS ne zaman açıklanır?

28 Temmuz
Tam olarak beni anlattın. Beni ENKA gibi bir okula sınava çağırdılar lakin orada çalışma şartlarının ağır olduğunu bildiğim için gitmek istemedim. Fakat gitmek istediğim okullarda öyle bir şey olduğunu düşünmediğim için tercihlerimde yer vereceğim.

Şehit Özcan Kan Fen Lisesi nasıldır, çalışma şartları nasıldır? Bir fikriniz var mı?
Yazılım veya bilgisayar mühendisi olmak hayalim. Küçüklüğümden beri teknolojiye meraklıyım.

1613293700663.png

Yırttık desem 🙂 İnşallah Atatürk Anadolu'ya girerim, büyük ihtimalle Gazi Anadolu tutacak ama olsun.
Kötü sonuç çıkaran akranlarım, bence üzülmeyin. Kötü bir liseden de çalışarak iyi bir yere gidebilirsiniz, dünyanın sonu değil sonuçta.

Tek benim yaşadığım şehir de mi ortalama ile liseye alınıyor? Bu nasıl bir şans.

Hayır genelde tüm şehirlerde ortalama ile alan liseler vardır.
Eki Görüntüle 616228
Yırttık desem 🙂 inşallah Atatürk Anadolu'ya girerim, büyük ihtimalle Gazi Anadolu tutacak ama olsun.
Kötü sonuç çıkaran akranlarım, bence üzülmeyin. Kötü bir liseden de çalışarak iyi bir yere gidebilirsiniz, dünyanın sonu değil sonuçta.

Tebrikler çok iyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı