LGS sonuçları açıklandı

Eki Görüntüle 616228
Yırttık desem 🙂 İnşallah Atatürk Anadolu'ya girerim, büyük ihtimalle Gazi Anadolu tutacak ama olsun.
Kötü sonuç çıkaran akranlarım, bence üzülmeyin. Kötü bir liseden de çalışarak iyi bir yere gidebilirsiniz, dünyanın sonu değil sonuçta.
Çok güzel bir sonuç elde etmişsin. Umarım istediğin yere kolaylıkla girebilirsin. 😄
 
İyi geçti.
 

Dosya Ekleri

  • sımav.PNG
    sımav.PNG
    18,6 KB · Görüntüleme: 138
Forumda zeki kardeşlerimizi görmek sevindirdi, yüzdelik dilimleriniz güzel, ben ise önceki sınava girip 0 çalışma ve sınav öncesi gece LoL oynayarak 330 yaptım ve ortalamayla (89) Yeni Levent Anadolu Lisesi'ne girdim. Pişman değilim, yine olsa yine yapardım :). Kötü bir sınav puanı kötü bir gelecek demek değildir! Anadolu liseleri meslek liselerinden daha iyidir diye bir şeyde yok. Eğer Anadolu okuyup sınavı kazanamazsan sorun büyük. Meslek lisesinde staj falan derken sınavın pek önemi kalmadığını düşünüyorum. Bana göre meslek daha mantıklı. Üniversite sınavında güzel bir yeri kazanamazsan asgari ücret için kendini o kadar paralamış olacaksın diye biliyorum. Meslek lisesine giden ise yolunu buluyor her türlü :D.

Ulan benimkinin aynısı aga bune her şey harfi harfine doğru benim de 89 ortalama 345 LGS puanı geldi Anadolu düşünüyorum :D Nick ver oynarız :D
 
Ulan benimkinin aynısı aga bune her şey harfi harfine doğru benim de 89 ortalama 345 LGS puanı geldi Anadolu düşünüyorum :D
Dostum ortamı ve bölümleri iyi olan bi' meslek lisesi bulursan oraya git. Anadolu lisesi bizim gibileri zorluyor. 1. dönem teşekkür belgesi ile geçtim, sayısalım berbat. Biraz çalıştım derslere ortaokulda ki kadar kolay değil.
 

Geri
Yukarı