LGS sonuçları açıklandı

9.71'lik dilime girmişim. ASELSAN Meslek Lisesi'ne girebilir miyim acaba?
Benim yüzdeliğim 6.80 civarı. Bolu fen olmazsa orayı yazacağım. İnşallah girersin.
Ne kadar zordu sınav? Bende geçen sene girmiştim, zor falan diyen oldu ama pek de zor gelmemişti bana. Okuyup yapıyordun. Paylaşmak isterseniz eğer sonuçlarınız nasıl?
Bu sene bakıp atıyordun.
402 puan 7.34 dilim 😀😀
Benim puan 406 dilim 6.80 küsürat.

1594898723104.png

Ankara Atatürk Anadolu Lisesi ya da Pursaklar Fen düşünüyorum. Olur mu sizce?

Sen sen ol meslek lisesine gitme haftada 45 saat ders görüp üniversite sınavı namına hiçbir şey öğrenmiyorsun.
O daha çok kişi ile alakalı babam zamanında büyükbabam sayesinde meslek lisesine yazdırılmış. Bütün arkadaşları it kopuk iken kendisinin üniversite puanı avukatlığa yetmiş fakat o zaman hangi liseden geldiği gibi bir faktör mü ne varmış o yüzden olmamış. Anlatmak istediğim okula sırtınızı çok yaslamayın. İçinizde ışık varsa zaten o ışık sizsiniz.

Güzel lise kazanmak işi kolaylaştırır sadece arkadaşlar. Kötü bir liseye gitseniz bile hala geç değil çalışan her türlü yapar. Hepinize iyi şanslar, umarım istediğiniz yeri kazanırsınız.

Meslek Lisesini önceden de planlıyordum. Yazılım eğitimi için. Ama matematik yüzünden puanım bir hayli aşağılara indi. Özgüvenimi yitiriyorum. :(

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı