LGS stresi ile nasıl başa çıkılır?

Hocam kendi benliği olmayan kişi zaten dizilerden de etkilenir insan arkadaşlarından neden etkilensin çok saçma değil mi?

Saçma falan değil, kabataşa giden ile meslek lisesine giden iki tane aynı çocuğu düşün. Hangisinin ortamı, çevresi, kişiliği daha kaliteli olur?

Saçma falan değil, kabataşa giden ile meslek lisesine giden iki tane aynı çocuğu düşün. Hangisinin ortamı, çevresi, kişiliği daha kaliteli olur?

Okulumdaki %70 sigara içiyor ben içmiyorum %50'si hocalarla derste dalga geçiyor ben geçmiyorum hayvan değliz sonuçta niye etkileniyim.

Okulumdaki %70 sigara içiyor ben içmiyorum %50'si hocalarla derste dalga geçiyor ben geçmiyorum hayvan değliz sonuçta niye etkileniyim.

Sadece bunlar değil ki olay, kötü bir lisede %90 arkadaşların da kötü olur. Saçma sapan kişilik edinme olasılığın da hayli yükselir. Spor, güzel sanatlar vs. ayrı durumlar Anadolu liseleri için konuşuyorum.

Sadece bunlar değil ki olay, kötü bir lisede %90 arkadaşların da kötü olur. Saçma sapan kişilik edinme olasılığın da hayli yükselir. Spor, güzel sanatlar vs. ayrı durumlar Anadolu liseleri için konuşuyorum.

Kötü lise derken meslek, anadolu liselerden kastediyorsanız asıl kaliteli ortam orada siz hangi liseyi okudunuz.

Ciddimisin ?? Vay be 320 puan berbatmış. 🤣
Yazan kişi'nin amacı örnek göstererek konu sahibi'nin stresini azaltmak.
Ahahaha ne kadar güzel 320 puan ile örnek mi gösterilir? Tek yaptığınız LGS boş, hayatını etkilemez, vs. gibi zırvalar atıp gerçek olmayan şeyleri güzelleme yaparak söylemek.

Lgs insanın kişiliğini de arkadaş ortamını da dolaylı yoldan hayatını da etkiler, stres azaltmaya çalışırken saçma sapan gerçek dışı örnekler vermemek lazım.

Ahahaha ne kadar güzel 320 puan ile örnek mi gösterilir? Tek yaptığınız LGS boş, hayatını etkilemez, vs. gibi zırvalar atıp gerçek olmayan şeyleri güzelleme yaparak söylemek.

LGS insanın kişiliğini de arkadaş ortamını da dolaylı yoldan hayatını da etkiler, stres azaltmaya çalışırken saçma sapan gerçek dışı örnekler vermemek lazım.

Hocam sadece dersleri dinlese fen lisesine gider zaten bir anlam yüklemeye gerek yok ortaokuldan samimi olduğum tek birisi var oda fende ve çalışmıyordu bile sadece dersde not aldığını hatırlıyorum.

Kötü lise derken meslek, Anadolu liselerden kastediyorsanız asıl kaliteli ortam orada siz hangi liseyi okudunuz.

Kötü Anadolu kötü meslek liselerinden bahsediyorum, İstanbul Anadolu okudum ben fena olmayan bir okul sayılabilir kötü arkadaşlarım da oldu iyiler de, ama OBP ile alan bir lise ile 460 puanlık bir lisenin etkisinin aynı olmayacağından bahsediyorum.

Hocam sadece dersleri dinlese fen lisesine gider zaten bir anlam yüklemeye gerek yok ortaokuldan samimi olduğum tek birisi var oda fende ve çalışmıyordu bile sadece dersde not aldığını hatırlıyorum.
Katılıyorum sadece ders dinlenerek yapılabilir fena olmayan sonuçlar.

İnsanların kendi iradeleri var. Sınav başarısı yüksek olup da güzel bir liseye giden insanlar hakkında "iyi, dürüst, hoş görülü" tarzında çıkarımlar yapamayız. Sadece çalışkan ve başarılı olduklarını söyleyebiliriz. Fen Lisesi'ne gidip de ağzından küfür eksilmeyen, ona buna sataşan insanlar da var. Meslek Lisesi'ne gidip de saygılı dürüst olan insanlar da var. YKS için konuşacak olursak zaten tamamen kişinin kendisinde biten bir şey o. Ortalama bir Anadolu Lisesi'nde de gayet iyi insanlarla arkadaşlık kurabilir. Bir insanın akademik başarısı onun kişiliği hakkında hiçbir şey ifade etmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı