LGS yetişir mi?

Premaster ve sinan kuzucu ilk doz hakkında bilginiz var mı sadece hafta sonu bakacağım bilgisayara artık ama matematik çözerken sıkılıyorum bazen paragraf ve fen çözerken sıkılmıyorum.

Günlük kaç saat bakmam lazım bağımlıyım nasıl kısıtlarım bilgisayarı kendinden kapatan uygulama falan var mı?

Bilgim yok uygulama ile ilgili fakat saat tutun süre bitince kalkın. Yapamazsanız aileniz ile konuşun onlar ayarlasın saat işini, tatilden sonra da komple kaldırsanız işinize yarayabilir diye düşünüyorum.

Premaster ve sinan kuzucu ilk doz hakkında bilginiz var mı sadece hafta sonu bakacağım bilgisayara artık ama matematik çözerken sıkılıyorum bazen paragraf ve fen çözerken sıkılmıyorum.

Günlük kaç saat bakmam lazım bağımlıyım nasıl kısıtlarım bilgisayarı kendinden kapatan uygulama falan var mı?
Bence ailene söyle ben hakim olamıyorum kendime de saklasınlar bilgisayarı. Ben sınava 2021’de girdim Sinan Kuzucu popüler değildi bu kadar. Belki de hiç yoktu bilmiyorum Okyanus Master vardı gereksiz bir kitaptı. Premaster da öyle bir şeyse çok bulaşma derim. Hız mozaik Ankara güzel yayın olarak. Sinan Kuzucuya duyduğum kadarıyla çok iyi diyorlar ama onu ekleyeyim.

LGS'ye kaç gün kaldı bilmiyorum ama dersi derste dinleyen biriyim. Çalışmadan denemelerim 390-420 arası.
Türkçe 16-19 net.
Fen 14-16 net.
Mat 8-12 net.
İngilizce 10 net.
Sosyal 8-9 net.
Din 8-10 net.
Hiç çalışan biri değildim sadece yazılı haftası çalışırdım hep notlarımda yüksekti.

LGS çerez hocam dikkat hatası yapmadığınız sürece çok rahat %1 yaparsınız. Ben son 3 ay başlayıp 2 dikkat hatasına rağmen %0.65 yapmıştım.

LGS çok da önemli değil bu arada. İyi bir yer kazanamayınca çöpçü olmuyorsunuz. Asıl önemli olan dediğim gibi çalışkan bir insana dönüşmek.

Kolay orta zor sistemi. Kolaydan başlayıp kademeli çalışma.

LGS'den korkmuyorum kötü bir liseye gitmekten korkuyorum boyum kısa kilom az ve sarışın bir çocuğum anlayacağınız keko reislerin veya zorbaların bir numaralı gözdesi olurum çevremde yok pek.

LGS çerez hocam dikkat hatası yapmadığınız sürece çok rahat %1 yaparsınız. Ben son 3 ay başlayıp 2 dikkat hatasına rağmen %0.65 yapmıştım.

Başlamadan önce puanınız neydi kaç yaptınız puan olarak nasıl çalıştınız.

Bence ailene söyle ben hakim olamıyorum kendime de saklasınlar bilgisayarı. Ben sınava 2021'de girdim sinan kuzucu popüler değildi bu kadar. Belki de hiç yoktu bilmiyorum okyanus Master vardı gereksiz bir kitaptı. Premaster da öyle bir şeyse çok bulaşma derim. Hız mozaik Ankara güzel yayın olarak. Sinan kuzucuya duyduğum kadarıyla çok iyi diyorlar ama onu ekleyeyim.

Premaster çözüm gösterip çözdürtüyor o yüzden işime yarar diye düşünüyorum bazen tıkanıyorum sorularda.

Bence ailene söyle ben hakim olamıyorum kendime de saklasınlar bilgisayarı. Ben sınava 2021'de girdim sinan kuzucu popüler değildi bu kadar. Belki de hiç yoktu bilmiyorum okyanus Master vardı gereksiz bir kitaptı. Premaster da öyle bir şeyse çok bulaşma derim. Hız mozaik Ankara güzel yayın olarak. Sinan kuzucuya duyduğum kadarıyla çok iyi diyorlar ama onu ekleyeyim.

Premaster çözüm gösterip çözdürtüyor o yüzden işime yarar diye düşünüyorum bazen tıkanıyorum sorularda.

LGS'den korkmuyorum kötü bir liseye gitmekten korkuyorum boyum kısa kilom az ve sarışın bir çocuğum anlayacağınız keko reislerin veya zorbaların bir numaralı gözdesi olurum çevremde yok pek.
Bu konuda haklısınız. Bu yüzden hiç değilse 90 üzeri ortalama ile alan liselere gitmeniz iyi olur ama zaten çalışırsanız nitelikli bir liseye gidersiniz. Bu da yeterli olur.

Başlamadan önce puanınız neydi kaç yaptınız puan olarak nasıl çalıştınız.

Doğrudur baktım o da okyanus yayinlariymis. Bu kitap yeni sanırım. İçeriğini bilmiyorum ama sen öyle diyorsan iyiymiş al çöz. Ekstra olarak aklıma geldi nar yayınları vardı bak o da güzel yayın bir bak derim.

Bu konuda haklısınız. Bu yüzden hiç değilse 90 üzeri ortalama ile alan liselere gitmeniz iyi olur ama zaten çalışırsanız nitelikli bir liseye gidersiniz. Bu da yeterli olur.

440 altı yaparsam ayvayı yiyeceğim çünkü şehrimde ortalama ile alan "nitelikli, düzgün" lise sadece 1 tane o da 98 ve üstü falan bense o kadar yapamadım şu ana kadar.

Bir de dikkatimi sorulara vermek için bilgisayardan uzak bir yerde çözme harici öneri verir misiniz herhangi bir.

Soru sayısı önemli değil. Anlaması bence.
Soru çözmeden pratik yapsa ne anlam eder. LGS'de soru soruyorlar.

440 altı yaparsam ayvayı yiyeceğim çünkü şehrimde ortalama ile alan "nitelikli, düzgün" lise sadece 1 tane o da 98 ve üstü falan bense o kadar yapamadım şu ana kadar.

Bir de dikkatimi sorulara vermek için bilgisayardan uzak bir yerde çözme harici öneri verir misiniz herhangi bir.
Hocam çok fazla değil mi 450 falan:)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı