LGS yetişir mi?

Çok rahat çıkar. Sadece sınava odaklanın çok değil verimli şekilde ders çalışın yeter. Daha önünüzde uzun bir süre var. Ve sınav zor değil. Başarılar.
Hocam peki günde 20 soru az mı? Netlerimi söyleyeyim size;
Türkçe 15D
İnkılap 7-8D
Din Kültürü 9D
İngilizce 7D
Matematik 5D
Fen Bilimleri 15D

Türkçe 15D.
İnkılap 7-8D
Din kültürü 9D.
İngilizce 7D.
Matematik 5D.
Fen bilimleri 15D.

Evet az. Sadece 30 soru civarında matematik çözmeniz lazım. Özellikle matematiğe önem gösterin. Bol bol paragraf çözün. Bu 2 şeye dikkat edip verimli çalışırsanız önünüz açık.

Hocam günlük soru sayısı belirlemeyin. Verimli çalışın yeter. Bu 1 hafta full konulara çalışın. Kazanım sorularıyla da konuları oturtun. Ardından yeni nesil sorulara geçin.
Türkçe 15D
İnkılap 7-8D
Din Kültürü 9D
İngilizce 7D
Matematik 5D
Fen Bilimleri 15D

Evet az. Sadece 30 soru civarında matematik çözmeniz lazım. Özellikle matematiğe önem gösterin. Bol bol paragraf çözün. Bu 2 şeye dikkat edip verimli çalışırsanız önünüz açık.
Hocam LGS 2023 sorularını çözdüm sonucum şu şekilde;
Türkçe : 19D
İnkılap : 9D
Din Kültürü : 7D
İngilizce : 10D
Sayısal kısmına önceden baktığım için orayı çözmedim. Sizce sonucum nasıl hocam?

Hocam LGS 2023 sorularını çözdüm sonucum şu şekilde;
Türkçe: 19D.
İnkılap: 9D.
Din kültürü: 7D.
İngilizce: 10D.
Sayısal kısmına önceden baktığım için orayı çözmedim. Sizce sonucum nasıl hocam?

Gayet iyi. Ama siz yine de paragraf çözmeyi, Türkçe çözmeyi bırakmayın. Sayısalda da benzer sonuçlar alırsanız gayet yüksek puan alırsınız.

Gayet iyi. Ama siz yine de paragraf çözmeyi, Türkçe çözmeyi bırakmayın. Sayısalda da benzer sonuçlar alırsanız gayet yüksek puan alırsınız.
Hocam matematiği düzeltemiyorum. Sadece eşlik benzerlik, dönüşüm geometrisi, olasılık, veri analizi, eşitsizlik, bilimsel gösterim ve 3 tane de kolay soru yapmayı düşünüyorum. Örnek sorularda çok kolay sormuşlar, hocalar da 4 tane çok kolay 8 tane de kolay yeni nesil sorarlar diyor.

Hocam bende konuya ayak basıyorum. Anneme şu LGS'nin kolay bir sınav olduğunu anlatamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı