LGS yetişir mi?

Her türlü yaparsınız heyecan yapmayın yeter. Bir arkadaşım denemelerde 430-450 yapıyordu heyecan yaptığı için LGS'den 320 civarı bir şey aldı.

LGS öğrencisiyim 430 civarı istiyorum şu an 350 alıyorum. Sizce tam asılsam yetişirmi ya da Max ne kadar alırım?
Şimdiden teşekkürler :)
Yetiştirebilirsin.
Bu tamamen senin ne kadar gayret ettiğin ve soru çözdüğünle alakalı.
Kitap falan okuyabilirsin. Kitap okuman paragraf soruları ile başa çıkmanı da sağlar.

Ben LGS'nin abartıldığını düşünüp çok da asılmadım. Klasik son gece heyecanı yaşandı o kadar.

Bu arada hâlâ LGS'nin abartıldığını düşünüyorum.
Çözdüğün kaynakları düzgün seçmeni öneririm (bana sorsan, şuan hiçbir kaynağın ismini hatırlamam).

nasıl önemi yok ortam önemli sonuçta
Diğer arkadaşın dediği gibi her lisede var bozuk insanlar. Genelleme yapmak doğru değil tabi ama mesela benim yaşadığım şehirde ve benim lisede olduğum dönemlerde meslek lisesi tayfda anadolu lisesinde okuyanlardan gerçekten daha iyi ve daha düzgün insanlardı. Ben meslek lisesinden anadoluya geçmiştim dersler için ki pek bir fark olmadı matematik hariç, ama net bir şekilde ortam olarak daha kötüydü anadolu. Şehrin en yüksek puanlı 3. lisesi olmasına falan rağmen.

Son 15 gün kala azıcık çalışarak 426 aldım, ders çalışmak yerine CS2 oynadım, bilgisayar ve parçaları hakkında ki bilgimi geliştirdim ve sınav basitti, çalışsaydım daha iyi sonuçlar alabilirdim ama umurumda değil, 8. Sınıf gayet kolaydı ama lise öyle değil, LGS'den sonra rahatlarsınız, yatarsınız sözü yalan. Son gün çalışmak yerine PUBG oynadım ama sınıfta gece gündüz çalışan arkadaşım sınavdan önceki gün heyecandan acillik oldu ve sınavı kötü geçti 380-360 civarı aldı:(. Olay sende, kesinlikle benim çalışma stilimi örnek alma, düzenli çalış ve stres ve heyecanını kontrol et. Bunları yapabilirsen rahatlıkla halledersin LGS'yi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı