LGS zamanı Windows 8.1 geçilmeli mi?

usena

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Google Developer
Merhaba, seneye LGS'ye gireceğim ve bilgisayarıma bir sorun olur diye Windows 8.1'e geçmiyorum. Bilgisayardan derslerime çalışıyorum ve herkes bu bilgisayar sistemi için Windows 8.1 Single Language kur diyorlar. Yanlış mı düşünüyorum, sorunsuz geçilebilir mi? Yükselt seçeneği ile yükseltmeyi planlıyorum. Gerçekten bilgisayarıma bir sorun olur, geri çalıştıramayız diye ve LGS korkusundan yükseltemiyorum. Eğer yükseltme sırasında hiçbir sorunun yaşanmayacağını söylerseniz geçeceğim.

Lazım olursa sistem: Pentium(R) Dual Core CPU E5700 3GHz işlemci, ATI Radeon 4600 Series Ekran Kartı, 4 GB Ram, DirectX 11, Windows 7.

Bir şey olacağını sanmıyorum. Geçilebilir.

Yani bir performans beklentiniz yok anladığım kadarıyla. Windows 8.1'e geçseniz bile fazla bir performans beklentiniz olmasın. Risk almak istemiyorsanız bence hiç uğraşmayın derim.
Amacım performans değil, yazılım yapıyorum, dll hatalarını düzeltmek için geçeceğim aslında temel amacım bu. Başka sorunlarım da var fakat dll hatasını çözemediğim için işletim sistemi yükselteceğim.
Format atmayacağım.

Son düzenleme:

Windows 7'nin hangi sürümü?

Ultimate sürümüne karşılık gelen Windows 8.1 sürümüne geçin yoksa lisans sorunları yaşarsınız.

Ben 8.1'e şu sistemle geçmiştim, hiçbir şey olmaz. Format atmak da zaten canavar gibi bir şey değil. Önceden driverlarını hazır et ve temiz imaj dosyası bul, bu kadar. Sistemim şu idi;
2 GB Ram
128 MB Intel G41 Express Chipset
E6500 2.90 GHz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…