LGS'de ne yapacağım?

Ah vah işimiz çok zor hocam yapacak bir şey yok ne diyeyim teşekkürler hepinize ( @Akif dışında). Sizin fikrinizi özellikle değerlendireceğim hocam.
Lgs den sonra ve sonuclar açıklandıktan buraya gelip bizlede olan biteni bildirmeyi unutma. Umarim basarili olursun.

Geçen sene girmiş biri olarak ve %1.13'e girmiş biri olarak şunu diyebilirim, ders çalışmalısın evet ama vaktinin tamamında değil. Bu sene belki de lisede çok iyi bir grubun olmazsa hayatının en iyi senesi olacak. Günde 5 saat boşluğun varsa 2 saat gez 1 saat çalış 2 saat kitap oku. Sana fazla gelebilir ama gerçekten aşırı önemli bir şey bu. Hedeflediğin puan çok yüksek değil. Daha yükseği hedefle. Kaynak önerisi istersen yapabilirim ama soru çözerken çözmüş olmak için çözme. Testin bitsin sonra direkt kontrol et yanlışlarını tekrar çözmeye çalış anlamazsan video çözüm ya da öğretmenini kullan. Senenin püf noktası bu. Yazılılar YKS'deki kadar önemli değil, ama yazılıdan bu kadar düşük alman konuyu anlamadığını gösterir. Önce konuları anla. Sonra sorularını çözersin. Mümkünse teknolojiyi günde 30dkdan fazla kullanma. Aşırı dikkat dağınıklığına sebebiyet veriyor. Başarılar!

Küçük hedefler düşünün ve az başarı bekleyin. Büyük hedefler düşünün ve büyük başarı kazanın.

David J. Schwartz

Birkac şey hariç katılıyorum. Teknoloji 2024 te günde 30 dakika kullanılabilecek bir şey değildir bu tarz fazla baskıcı kısıtlamalar koymak sıkıntı yaratabilir.

Günde 2 saat kitap bana göre fazla arkadaş ta kitap okumayı sevmiyor ise ona da fazla gelip sıkacaktır.

Küçük hedefler düşünün ve az başarı bekleyin. Büyük hedefler düşünün ve büyük başarı kazanın.

David J. Schwartz

LGS ile başarı hakkında konuşmak yerine boş konuşurum daha iyi.

Hocam bu program bana biraz uygun geldi ama nasıl ayırabilirim müsait saatlerime göre bir öneri yapabilir misiniz 10 saat boşum 2 de evdeyim.

Hayatının sonu değil ya dostum. Ben LGS'yi Full sallamıştım hiçbir şeyi kafaya takmaya değmez bu hayat. Hayatını yaşa.

Ama LGS benim hayıtımın devamını getirmez mi yani sonuçta hayatım buna göre şekillenecek.

Ama LGS benim hayıtımın devamını getirmez mi yani sonuçta hayatım buna göre şekillenecek.

Hayır hocam en kötü meslek lisesine gidersin. Eğer diyorsan ben doktor olacağım, mühendis olacağım falan o zaman ciddiye alabilirsin. Ben 9. sınıfta terk etmiştim ve 4 sene oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…