LGS'de ne yapacağım?

2 yıl önce bende LGS'ye girdim şu an 10. Sınıfım

Öncelikle yazılı notların kötü özellikle fen 8. Sınıfta gerçekten çok basit deneme netlerini de artırman lazım bunları aşmanın tek yolu da düzenli çalışmak
İlk başta kendine bir plan hazırla kaçta ders çalışacaksın kaç soru çözeceksin ve hangi konuda eksiklerin var bunları belirledikten sonra o konularla ilgili ders anlatımlarını izleyip ardından o konu ile ilgili test çözersen bu iş olur
Ayrıca iyi bir net için günde en az 250 soru civarı çözmen gerekiyor

Son önerim bol bol paragraf sorusu çöz ki soruları anlama kabiliyetin gelişsin

420 için 250 çok fazla hocam bir de arkadaşta hiç çalışma yok bence şimdilik 20 paragraf 30 matematik 20 fen 20'de diğerleri fazlasıyla yeterli.

420 için 250 çok fazla hocam bir de arkadaşta hiç çalışma yok bence şimdilik 20 paragraf 30 matematik 20 fen 20'de diğerleri fazlasıyla yeterli.

Bu dönemde ne kadar çok soru çözer ne kadar soru tipi görürse o kadar faydasını göreceğini düşünüyorum

Bu dönemde ne kadar çok soru çözer ne kadar soru tipi görürse o kadar faydasını göreceğini düşünüyorum.

Hocam bu konularda sonucumdanda belli olduğu gibi pek bilgili değilim ama simdi bunu yapsa bile son haftalarda sıkılır diye düşünüyorum.

Ben Lgs ye girerken hiç ciddiye alarak girmedim zaten 300e yakın bir puan aldım.Fakat yazılıma ilgim olduğundan dolayı puanımın yettiği bir meslek lisesine gittim.Memnun olmadığım bir konu yok derslerden çevremden oldukça memnunum.İlerdeki planlarına göre değişiklik gösterebilir tabiki.

Hocam bu konularda sonucumdanda belli olduğu gibi pek bilgili değilim ama simdi bunu yapsa bile son haftalarda sıkılır diye düşünüyorum.

Son haftalar da zaten konular biter okulda her gün deneme olur son güne kadar. Bu son haftalarda o gün çözdüğü denemeyi analiz etse yeter bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…