LGS'de yüzdelikler ne kadar oynar?

S 4958

Hectopat
Daha fazla  
LGS'de yaptığım sonuca göre %12 yüzdelik dilimim ancak sınav çoğu kişinin dediği gibi basitti. Şimdi ben sırasıyla %14 ve %20 ile alan okullara gitmek istiyorum, bunlardan en azından %20'lik tutar mı yoksa çok mu oynar?

Bu arada ders olarak matematik: 7 doğru 2 yanlış, fen 14 doğru 2 yanlış, Türkçe 16 doğru 2 yanlış, inkılap Full, din 8 doğru 2 yanlış, İngilizce Full.

Muhtemelen gelir ama yine de sonuçların gelmesini beklemek daha iyi olur. Bu senenin taban puanları sınav kolay olduğu için yukarı çıkacak gibi görünüyor, asıl yüzdelik dilimler girip girilemeyeceğini gösterecek. Şu anda yüzdelik dilim hesaplaması yapmak doğru sonuç çıkarmaz düşüncesindeyim.

Yüzdelik dilimi sen veya bir robot/program/site hesaplayamaz. Yüzdelik dilim genel öğrencilerin toplamının sınav sonuçlarına göre yapılan bir sıralamayı ifade diyor.

Hocam biliyorum ama önceki senelerinkine göre gösteriyor zaten, hani bir sene içinde %3-4 değişmiş şimdiye kadar ben de onu soruyorum size zaten 2019 LGS'den daha kötü bir değişim olabilir mi diye.

Net bir yorum yapmak imkansız. Sonuçta sıralama sınavı, diğer öğrencilerin de ne yaptığını bilemeyiz. Bu süreç içerisinde şimdilik kafanızı dinlemeye bakın. Tercih zamanı geldiğinde tercihleriniz için forumda konu açarsanız bir şekilde hallederiz zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı