LGS fen 13. soru yüzünden istenilen okula gitmek engellenir mi?

Umutsx

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle LGS de fen bilimleri 13.soruyu C şıkkı yaptım ve gayet açıktı bence soru önceki puanım 445,5 du şimdi ise 444,7 olmuş.
Benim istediğim fen lisesi 446,5 ile alıyordu ve nakil deneyecektim ileriki dönemlerde fakat şimdiki puanımla nakille gitme ihtimalim çok çok düştü.
Çünkü MEB'in dediğine göre o soruyu doğru yapıp istediği okula giden kişilerin hakları korunacakmış bu yüzden kontenjanlar boşalmıyor ve benim gitme ihtimalim çok düşüyor.
Sizce de bu bir rezillik değil midir?
Cevaplarınız için teşekkürler.
Detayları sorabilirsiniz.

Soruya dava açmakla kim uğraşmış çok merak ediyorum. Bir de okullar açıldıktan sonra soru iptal ediliyor. Komik olay.

Öncelikle LGS de fen bilimleri 13.soruyu C şıkkı yaptım ve gayet açıktı bence soru önceki puanım 445,5 du şimdi ise 444,7 olmuş.
Benim istediğim fen lisesi 446,5 ile alıyordu ve nakil deneyecektim ileriki dönemlerde fakat şimdiki puanımla nakille gitme ihtimalim çok çok düştü.
Çünkü MEB'in dediğine göre o soruyu doğru yapıp istediği okula giden kişilerin hakları korunacakmış bu yüzden kontenjanlar boşalmıyor ve benim gitme ihtimalim çok düşüyor.
Sizce de bu bir rezillik değil midir?
Cevaplarınız için teşekkürler.
Detayları sorabilirsiniz.
Dostum nakil deneme şansın yok. E-devlet nakil sisteminden zaten üst puanındaki okullara nakil aldıramıyorsun. Yani puanın değişse de değişmese de nakilin olmayacaktı. Ayrıca karar doğru.

Hocam cidden haksızlık haksızlık yetti ama 1 haftadır okul vardı aileler de perişan oldu rezillik.
Beğenmedin atma sebebin ne bilgi doğru e-devletten bak bakalım oluyor mu 🤣🤣 Komiksin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı