LGS'den 360 aldım diye azar işitiyorum

Dostum sadece sizde olduğunu mu düşünüyorsunuz? Toplum şiddet eğilimlisi. Bebekler kafasını bi yere vurduğunda bile ah yap oğlum diye, bebeğin kafasını vurduğu yere vurmasını gösteriyorsunuz el kadar çocuğa. Ben de çok dayak yedim, halen yiyorum. Hatta bu sene kışın olan veli toplantısından sonra patlak dudak okula gittim, oluyor dostum, insanlar her zaman iyi anlaşacak diye bir durum yok, sonuçta ailen onlar senin, senin için üzülmüşlerdir, farklı sorunları vardır. Hayat devam ediyor, kurtuluşun yok reşit olana kadar.
 
Tamam o zaman. 2.5 3 yıl arası ders çalışabilir misin? Yanlış anlama 4 yılın var diyellim %75'i ders diğer %25'i yemek, uyku ve benzeri şeylere gidecek.

Hocam sonucunda avukat olabilirsem çalışırım.

Hocam bu aileden kurtulamazsın maalesef:(
Bende yazılım okumak istiyorum dedim mesleki lisede bilisim okiyim dedim yok dediler simdi Anadolu lisesinde başarısızim diye azarliyorlar.

Lafın bittiği yerdeyim hocam.
 
Her şeye beğenmedim atıyorsunuz, gidin darp raporu alıp devlete başvurun alsın ailenizden sizi versinler çocuk esirgeme kurumuna o zaman, görün gerçek hayatı orada. Reşit olana kadar çözüm yok işte, bu kadar basit daha da acıtasyona gerek yok.
 
Eğer hiçbir şey bilmiyorsa 3 yıl olur. Bir şeyler biliyorsa son 2 yıl çalışsın.

Hocam beni de o kadar m*l görmeyin yani.

Her şeye beğenmedim atıyorsunuz, gidin darp raporu alıp devlete başvurun alsın ailenizden sizi versinler çocuk esirgeme kurumuna o zaman, görün gerçek hayatı orada. Reşit olana kadar çözüm yok işte, bu kadar basit daha da ajitasyona gerek yok.

Zoruna gidiyorsa çok basit bir şekilde konudan çıkabilirsin dostum.
 
Abartmayın lütfen gençliğinizi yaşayın sonra o günleri arayacaksınız. Son 2 yıl çalışsanız yeter. Her şeyi dozunda yapmak gerek.

Hatalı. Ben 4. Sınıftayken çalışıyordum, arkadaşlarım eğlenceye gidiyordu aileleriyle ben o an çalışıyordum milletin yanında.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı